Au devenit virale. 8 fotografii de-ale vedetelor care au scris istorie pe Internet

30 august, 2017
leo dicaprio, Kim Kardashian jpeg

Milioane de imagini noi pe Internet, de la useri obişnuiţi, sau de la vedete, în fiecare zi, însă numai câteva dintre ele au reuşit să devină celebre. Au devenit virale şi chiar au fost transformate în meme de către internauţi, uneori schimbându-le viaţa (de la puşcăriaş la model). Cele mai tari imagini care au câştigat popularitate pe reţelele de socializare!

Cel mai frumos puşcăriaş

Femeile s-au îndrăgostit iremediabil de el, imediat cum au văzut această fotografie. Reacţia comunităţii a fost una de-a dreptul şocantă la apariţia fotografiei lui Jeremy Meeks pe reţelele de socializare. În 2014, ipostazele cu cel mai frumos deţinut au apărut pe pagina de Facebook a poliţiei din Stockton, California,  fapt care a generat isterie. Tânărul chipeş cu tatuaje şi ochii albaştri s-a trezit faimos şi cu un contract pentru una dintre cele mai mari agenţii de modă, cu mult înainte de a-şi încheia cele 27 de luni de puşcărie. Ba mai mult, acum se laudă şi cu o iubită frumoasă şi putred de bogată - moştenitoarea TopShop. Aceasta este fotografia care i-a schimbat viaţa!

Selfie-ul lui Ellen DeGeneres de la Oscar din 2014

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai memorabile fotografii din ultimii ani, cea care a dat şi startul trendului selfie. Ellen s-a fotografiat la Gala de Premiere Oscar din 2014 alături de o mulţime de actori faimoşi, printre care Bradley Cooper, Brad Pitt, sau Jennifer Lawrence, în cea mai amuzantă ipostază.

Leonardo DiCaprio a câştigat Oscarul

După lungi aşteptări, statueta aurie a sosit.

Şi-a dorit şi a aşteptat atât de mult acest premiu, încât internauţii chiar au început să facă glume pe seama lui în seara în care a cucerit Oscarul. Leonardo DiCaprio a meritat cu siguranţă acest premiu, însă în timpul ceremoniei, a fost fotografiat cu degetul mijlociu la vedere, probabil o ipostază inconştientă pentru actor, însă una care a stârnit hohote de râs pe Internet. Fanii nu vor uita niciodată această poză!

Gisele Bündchen, multifuncţională

Cum are ea timp pentru toate! Înconjurată de o echipă de profesionişti care se ocupau de hairstyle şi de make-up, modelul Gisele Bündchen şi-a făcut timp şi pentru alăptat.  Iată cum o divă reuşeşte să arate bine şi să facă de toate!

Rihanna şi rochia sa tip felie de pizza de la Met Gala 

image

Îmbrăcată în rochia galbenă, pompoasă, de la Met Gala, Rihanna a devenit sursa de râs a internauţilor care au făcut o mulţime de glume proaste plecând de la vestimentaţia divei. Au apărut şi meme-uri pe reţelele de socializare în care a fost comparată cu o felie de pizz, o omletă, sau chiar cu peronajul animal SpongeBob.

Beyoncé şi pozele sale before and after

Şi-a anunţat sarcina pe reţelele de socializare, printr-o fotografie care a devenit, în scurt timp, virală, iar la o lună de la naşterea gemenilor Rumi şi Sir, o nouă fotografie cu micuţii a strâns milioane de like-uri pe reţelele de socializare.

Kim Kardashian şi sticla de şampanie

image

Fotografia cu Kim Kardashian ţinând pe fund un pahar plin de şampanie a fost una de la care au pornit multe glume. Ba mai mult, diva a fost criticată că a făcut abuz de Photoshop pentru coperta revistei Paper.

Foto: Arhiva OK!, Twitter, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG