Au început filmările! Serialul Adela va avea şi al treilea sezon

28 octombrie, 2021
4 adela 1 jpg jpeg

Serialul produs de Ruxandra Ion, care se difuzează în fiecare joi la Antena 1, va avea şi un al treilea sezon.

Chiar dacă telespectatorii vor afla în curând adevărul, povestea nu se încheie aici. Noi lucruri vor ieşi la iveală şi vor pune în continuare piedici în calea fericirii protagoniştilor.

Chiar dacă Adela va afla cine este, asta nu înseamnă că povestea se va termina aici. Mai sunt multe secrete de aflat şi multe piedici de trecut până la final. Numele Andronic poate fi o povară greu de dus pentru o fată simplă din Butimanu. Andreea şi Nuţi nu sunt gata să renunţe la averea de care erau atât de aproape şi vor face orice pentru a obţine din nou bani. Adela şi Mihai realizează că iubirea lor poate vindeca toate rănile din trecut, dar o nouă alianţă va pune în pericol fericirea lor. Despre cine este vorba, telespectatorii pot afla urmărind serialul Adela, în fiecare joi, la Antena 1!”, a declarat Radu Grigore, scenaristul şi regizorul proiectului.

„Uneori, adevărul care iese în sfârşit la lumină nu aduce linişte. Poate aduce noi complicaţii, noi probleme! Cât despre Mihai, omul ăsta, săracul, nu e niciodată liniştit! Peste el vin noi veşti, adevărul scoate la iveală noi pericole, noi motive pentru a fi din nou în gardă, gata să aducă la suprafaţă noi şi noi adevăruri! Un adevăr nu e niciodată suficient!”, a dezvăluit în premieră Alecsandru Dunaev, interpretul lui Mihai.

La rândul ei, Mara Oprea (Adela) spune: „Ce pot să spun este că cel de-al treilea sezon al proiectului vine cu răsturnări de situaţii la care chiar nu se aşteaptă nimeni. Unele secvenţe pe care le-am avut de jucat deja, dar şi cele ce vor urma m-au provocat să mă imaginez în situaţii pe care nu le-am trăit niciodată. Apar noi relaţii între personaje, se reiau prietenii vechi, destrămate de tot felul de conflicte care au avut loc până acum, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă. Vă aşteptăm în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1!”.

Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi, iar telespectatorii pot avea acces la imagini de culisele Adela urmărind conturile oficiale ale serialului.Recente pe Ok! Magazine

Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg
heche PNG
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg