AUDIO Iris lansează „E magic“, primul single după despărţirea de Cristi Minculescu

28 noiembrie, 2012
258066 507332199278763 1703223039 o jpeg

Trupa Iris lansează primul ei single în formula actuală, care îl include pe noul solist Toni Şeicărescu, "E magic".

Trupa Iris lansează primul ei single în formula actuală, care îl include pe noul solist Toni Şeicărescu, "E magic".

"Doar pentru voi", "Trenul fără naş", "Baby, Baby", "Casino", "Vino pentru totdeauna","Iris Aeterna", "O lume doar a lor" sunt doar o foarte mică parte dintre zecile de hituri lansate în cei peste 35 de ani de carieră de Iris, piese simbol, care au transformat trupa în legenda vie a rockului românesc.

"E magic", cel mai recent single şi primul lansat împreună cu solistul Toni Şeicărescu, este compus de Iris în binecunoscutul ei stil.

"Sunt onorat că fac parte din fenomenul Iris. Este o trupă gigant, un real simbol a rockului din România", spune Toni Şeicărescu.

image

"Am compus această piesă ca un cadou pe care îl oferim fanilor noştri de sărbători. Iris a fost întotdeauna formaţia iubitorilor de rock. Compunem şi cântăm doar pentru ei!", spune Nelu Dumitrescu, membru al celebrei trupe. Potrivit lui Nelu Dumitrescu, trupa Iris va lansa un nou album în 2013, prilej cu care va susţine şi un concert mare în Bucureşti.

Concertul de relansare a trupei Iris în noua formulă, programat pe 4 decembrie, de la ora 19.30, la Sala Palatului din Bucureşti, a fost amânat din cauză că Toni Şeicărescu a suferit, pe 2 noiembrie, o operaţie la nas.

image

Deşi au fost nevoiţi să îşi amâne concertul de relansare, membrii trupei Iris - în formula Valter Popa (chitară), Ion "Nelu" Dumitrescu (baterie), Doru "Boro" Borobeică (bas), Toni Şeicărescu (voce) şi Relu Marin (clape) - se vor afla în faţa publicului bucureştean până la finalul acestui an. "Probabil vom cânta anul acesta de Revelion, în Bucureşti", a explicat Nelu Dumitrescu.

Pe 3 septembrie, Cristi Minculescu a fost înlocuit în rolul de solist al trupei Iris de Toni Şeicărescu, potrivit unui anunţ postat pe site-ul oficial al formaţiei. Toni Şeicărescu este cunoscut pentru colaborarea sa cu formaţia Direcţia 5.

image

Foto: pagina oficialăRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg