Augustin Viziru, prima reacţie după ce s-a calificat direct în finala "Ferma" 2020: "Merit"

27 noiembrie, 2020
3 augustin viziru ferma 2020 1 jpg jpeg

El e primul finalist de la "Ferma" 2020!

Când Mihaela Rădulescu i-a anunţat că toţi vor merge la duel, cei cinci concurenţi rămaşi în lupta pentru trofeu nu au mai părut surprinşi. S-au obişnuit cu gândul că este o competiţie imprevizibilă şi au ales să-şi asume riscul că ar putea pleca acasă. Reveniţi în arenă, aceştia au avut parte de o probă de noroc, la capătul căreia un concurent s-a calificat direct în marea finală.

”Când am deschis cutia şi am văzut Finalist 2020 am râs cu toată faţa. Merit şi sunt bucuros”, a declarat Augustin Viziru cel care a reuşit să ducă proba la bun sfârşit. Aliata lui, Elena Chiriac, şi-a arătat fericirea şi a declarat: ”Mă bucur mai mult decât m-aş fi bucurat pentru mine”.

1 augustin viziru ferma 2020 2 jpg jpeg

Dacă şi ea i se va alătura în lupta pentru marele premiu, aflăm săptămâna viitoare. Dacă Augustin a considerat că ”S-a făcut dreptate” pentru faptul că a ratat marea finală în urmă cu 5 ani, iar acum a reuşit să-şi câştige locul în acea luptă, ceilalţi concurenţi au rămas cu sentimentul că norocul nu a fost de partea lor şi că lucrurile s-au complicat înaintea ultimei etape.

Foştii concurenţi, din nou la "Ferma"  

Seara le-a adus fermierilor una dintre cele mai frumoase surprize: concurenţii care au fost eliminaţi de-a lungul show-ului au revenit în casă. Cu optimism, energie pozitivă şi mult chef de distracţie, aceştia au schimbat rapid starea din casă. ”Am făcut un foc, a fost o atmosferă mişto, dar unele tensiuni se simt”, a spus Ana Maria Ababei după primele ore de la revenirea în Ferma.

Unul dintre concurenţii care a părăsit competiţia din cauza problemelor medicale, George Burcea, şi-a reluat activităţile, imediat ce a păşit în casă: s-a ocupat de animale, a făcut puţină curăţenie în curte. Totul a revenit la normal pentru el: ”Îmi era dor de Ferma. Mi-a părut rău că am plecat”, a recunoscut el.

Foto: Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg