Aurelian Temişan le dedică doamnelor un concert de zile mari

9 martie, 2017
Copyright Mihai Stetcu Antena 1 020714 TCDU 6 0145 jpeg

Ne-am obişnuit să-l vedem în postura de jurat, dar pe scenă îi stă cel mai bine. Iată ce ne pregăteşte Aurelian Temişan pe 20 martie, la TNB.

image

E unul dintre cei mai sexy interpreţi de la noi şi are mare succes la publicul feminin. În luna dedicată femeilor, aşa cum a promis şi de la pupitrul emisiunii în care este jurat, "Te cunosc de undeva", Aurelian Temişan va urca pe scena Teatrului Naţional din Bucureşti, în cadrul unui concert dedicat doamnelor. Iată detaliile evenimentului.

Pe 20 martie pregăteşti un spectacol special pentru doamne. Poţi să ne spui mai multe despre concertul Unplugged?

Vă aştept cu drag la TNB, pe 20 martie, la un concert unic atât audio, cât şi vizual, un concert dorit de orice artist, un unplugged care uneşte mesajul cu sunetul şi contopeşte spectatorii în acelaşi film cu scenă! Va fi un concert cald şi prietenos! Îl gândesc de ani de zile, dar îl pregătesc de câteva luni bune, alături de George Natsis şi cu Vlad Popescu, toboşarul orchestrei. Îmi voi surprinde spectatorii (sau fanele) cu mesajele transmise prin intermediul melodiilor din repertoriul meu şi al invitaţilor mei! Concertul este tot o dedicaţie femeii, chiar dacă nu mai suntem atunci în perioada 1-8 martie, mesajul fiind unul de dragoste. Abia aştept să ne întâlnim pe 20 martie, la TNB!

Cine sunt invitaţii? Şi cât de greu a fost să-i convingi să ţi se alăture în acest demers?

Invitaţii mei în acest concert sunt Smiley, Cornel Ilie şi Gabriel Cotabiţă. Nu mi-a fost greu să-i conving pentru că nu a trebuit să-i conving! Spunându-le despre ce e vorba, fiind artişti, au percutat imediat şi mi-au zis "da" de la primul telefon pe care l-am dat.

image

La ce să se aştepte doamnele în acea seară?

Să se aştepte să fie “îmbrăcate” muzical de ceea ce vom transmite noi şi să simtă fiorul mesajului măcar dintr-una din melodiile pe care le voi cânta.

Ce melodii se vor auzi pe scenă Teatrului Naţional?

Pe scenă TNB se vor auzi cu ocazia acestui concert multe piese din repertoriul meu, “Nu, nu, nu”, “Cine oare”, “Într-o zi”, “Oarecare” – de la Smiley, “Iubeşte-mă de tot” – de la Cornel de la Vunk, “Prima iubire şi ultima” – Gabriel Cotabiţă, dar şi alte melodii, care de-acum încolo îşi vor găsi probabil loc în sufletele spectatorilor şi invitaţilor, în funcţie de starea pe care o au când vin la concert.

Care sunt aşteptările tale de la acest concert şi dacă te gândeşti să faci o tradiţie în fiecare luna martie de acum înainte?

Eu îmi doresc că acest spectacol să-mi iasă pe măsură dorinţei pe care o am! Nu va fi un concert singular şi legat de un sezon anume. Nu trebuie să aştept luna Martie că să am un astfel de spectacol. Femeii îi poţi cânta în oricare clipă a vieţii ei, a vieţii tale, în oricare secundă, în oricare minur, în orice zi a anului. După concertul de pe 20 Martie de la TNB, urmează să pregătesc mai multe spectacole. Acum este doar inceputul!

Ce alte surprize pregăteşti pe plan muzical?

Vor urmă proiecte noi, noi single-uri, videoclipuri şi multe concerte!Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg