Autori de top din România au semnat sute de cărți pentru cititori la „Târgul devoratorilor de carte”

23 noiembrie, 2023

Autori de top din România, printre care Mircea Cărtărescu, Radu Paraschivescu, Dragoș Pătraru, Mihai Bendeac, preotul Constantin Necula, Dr. Vlad Ciurea, Horațiu Mălăele sau Andrei Pleșu au semnat sute de cărți pentru cititori la „Târgul devoratorilor de carte”.

Târgul devoratorilor de carte jpg

Săptămâna aceasta, librăria online Bookzone a pregătit „Târgul devoratorilor de carte”, care le oferă pasionaților de lectură șansa să achiziționeze titlurile preferate, de la orice editură din România, cu până la 85% reducere.

„Cât timp înfloresc lămâii”, „Fără țipete” și ce de-al patrulea volum al seriei de succes „Fluturi” se află în topul preferințelor celor care au accesat platforma online ieri, în prima zi a târgului.

„Traficul este unul mult peste așteptările noastre, acesta înregistrând în orele de vârf circa 2700 de utilizatori instant și un trafic total de 83.000 de utilizatori în prima zi a campaniei. Ne bucurăm foarte mult să observam acest interes fantastic și, de asemenea, că în acest fel ne putem revanșa, atât față de cititori, cât și față de autorii noștri, pentru lipsa de la târgul de carte Gaudeamus”, a declarat Florin Enceanu, directorul general al magazinului online Bookzone.

Foto: PRRecente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg