Avatar face ocolul Pământului

22 aprilie, 2010
Avatar jpg jpeg

Fanii capodoperei uluitoare a lui James Cameron pot călători în lumea de neimaginat a Pandorei în fotoliul lor de-acasă. De astăzi, Twentieth Century Fox Home Entertainment începe distribuirea globală a filmului revoluţionar de lung metraj „Avatar“, semnat de James Cameron, pe Blu-ray şi DVD o dată cu cea de-a 40-a aniversare a Zilei Pământului.

Fanii capodoperei uluitoare a lui James Cameron pot călători în lumea de neimaginat a Pandorei în fotoliul lor de-acasă.

De la lansarea lui în cinematografe în decembrie anul trecut, „Avatar“ continuă să facă istorie în industria filmului. Câştigător epic al Globului de Aur şi al premiului Oscar, este filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile, cu peste 2,6 miliarde de dolari în box office-ul mondial, dintre care 1,9 miliarde de dolari de pe pieţele internaţionale. Regizorul James Cameron duce publicul într-o lume fabuloasă, populată de o civiliţie pusă în pericol de dorinţa de înavuţire a oamenilor. Distribuţia este şi ea de aplaudat: Sigourney Weaver, Sam Worthington, Zoë Saldana, Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi şi Joel David Moore.

image

De astăzi, Twentieth Century Fox Home Entertainment începe distribuirea globală a filmului revoluţionar de lung metraj „Avatar“, semnat de James Cameron, pe Blu-ray şi DVD o dată cu cea de-a 40-a aniversare a Zilei Pământului.

image

Calitatea suportului tehnologic Blu-ray vă permite să vă bucuraţi de deosebita realizare a acestui blockbuster la parametri optimi, ca în propria sală de cinema. Iar

este o epopee imagistică de văzut şi de revăzut!

Mai mult, dacă te grăbeşti să achiziţionezi filmul, pe Blu-ray sau pe DVD, din magazinele Diverta în perioada 22 – 24 Aprilie, vei putea intra în concursul organizat sâmbătă, pe 24 aprilie, la Băneasa Shopping City. Pe lângă premiile Avatar puse în joc, ai şansa să câştigi un zbor cu elicopterul deasupra Bucureştiului, oferit de Blue Air.

20th Century Fox

20th Century Fox

Odeon Cineplex

18 martie 2009

49,9 lei (DVD) şi 104,9 lei (Blu-ray)

foto: EPA, Odeon CineplexRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png