Aventurile lui Nanny McPhee continuă!

24 noiembrie, 2010
logo odeon home ent color alpha 23 png

Ai un singur motiv să-ţi doreşti să urmăreşti filmul “Nanny McPhee: Marea înfruntare”: este de două ori mai distractiv decât prima parte a peliculei care o are în prim plan pe vestita dădacă. Poţi să te convingi de asta vizionându-l chiar la tine acasă, deoarece este lansat din 25 noiembrie pe DVD şi Blu-Ray. Nimeni n-a întrebat de ce s-au făcut atâtea filme cu James Bond, pentru că lansarea lor era mult aşteptată de public şi în mare parte bine primită de critici. La fel de evidentă este şi crearea celei de-a doua părţi a filmului “Nanny McPhee”! Cel puţin aşa explică Emma Thompson realizarea unui sequel al faimosului film în care a jucat în urmă cu cinci ani. Şi are mare dreptate! Atât de bine ne-am simţit urmărind păţaniile prin care au trecut protagoniştii peliculei, încât am aşteptat cu nerăbdare lansarea lui “Nanny McPhee: Marea înfruntare”!

Ai un singur motiv să-ţi doreşti să urmăreşti filmul “Nanny McPhee: Marea înfruntare”: este de două ori mai distractiv decât prima parte a peliculei care o are în prim plan pe vestita dădacă. Poţi să te convingi de asta vizionându-l chiar la tine acasă, deoarece este lansat din 25 noiembrie pe DVD şi Blu-Ray.

Nimeni n-a întrebat de ce s-au făcut atâtea filme cu James Bond, pentru că lansarea lor era mult aşteptată de public şi în mare parte bine primită de critici. La fel de evidentă este şi crearea celei de-a doua părţi a filmului “Nanny McPhee”! Cel puţin aşa explică Emma Thompson realizarea unui sequel al faimosului film în care a jucat în urmă cu cinci ani. Şi are mare dreptate! Atât de bine ne-am simţit urmărind păţaniile prin care au trecut protagoniştii peliculei, încât am aşteptat cu nerăbdare lansarea lui “Nanny McPhee: Marea înfruntare”! Şi n-am fost dezamăgiţi: războiul dintre părinţi şi cei mai obraznici copii din lume are acum loc doar între copii, dar are aceeaşi savoare, mai ales din momentul în care intră în acţiune bona cu puteri magice. Odată sosită la ferma familiei Green, bona McPhee trece imediat la fapte. Când răsfăţaţii familiei refuză să împartă paturile cu verii lor, spunând că mai degrabă ar dormi alături de nişte purcei, dădaca le împlineşte pe loc dorinţa: în paturile lor apar purceii cu pricina, care-şi fac loc, spre stupoarea micuţilor, printre cearşafurile lor! Căci bona McPhee nu glumeşte cu copiii obraznici!

Vezi aici mai multe fotografii cu Emma Thompson, interpreta principală din Nanny McPhee!

Şi acesta e doar începutul! Fiindcă motto-ul lui Nanny McPhee este: “Când nu mă vrei, dar ai nevoie de mine, eu rămân. Când mă vrei, dar nu mai ai nevoie de mine, eu voi pleca.” Folosindu-se de toată magia de care este capabilă, va reuşi oare bona McPhee să readucă ordinea în familia Green? Răspunsul e uşor de ghicit, dar modul în care dădaca îşi face simţită prezenţa în casa acestora ne depăşeşte imaginaţia. Tocmai de aceea, estevde dorit să urmăreşti pur şi simplu filmul, doar motive ai cu duiumul: “Întreaga echipă care a participat la realizarea filmului s-a distrat copios pe platoul de filmare! Este fascinant să încerci să combini elementele specifice unei comedii cu ale unei drame şi cu cele ale unei pelicule fantastice. A fost o provocare incredibilă pentru noi toţi!”, este de părere Emma Thompson, care interpretează rolul principal al filmului şi este, de asemenea, şi producătorul peliculei.

Actriţei i-a plăcut foarte mult să lucreze cu copii şi animale, netemându-se deloc că atenţia publicului va fi astfel îndreptată numai spre micuţii protagonişti: “

” Într-un interviu acordat de celebra englezoaică, aceasta a ţinut să precizeze că, dacă ar avea chiar şi pentru un minut puterile personajului pe care îl interpretează în filmul regizat de Susanna White, şi-ar dori să ajungă într-un loc cât mai îndepărtat în spaţiu şi timp. “

”. Dar nici varianta impusă Emmei de scenariu nu e de ignorat: “

”. Sună interesant, nu-i aşa?

image

Data lansării pe DVD şi Blu-Ray: 25 noiembrie

foto: Odeon



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg