Banii, subiect tratat gratuit, mâine seară la Epic Show. Urmăriţi emisiunea exclusiv pe Adevărul Live!

21 martie, 2014
epic jpeg

În cel de-al doilea „episod” al emisiunii Epic Show se va vorbi mult şi se va glumi, absolut gratuit, pe seama banilor. Toate subiectele abordate vor gravita în jurul acestei noţiuni, pentru că banii fac pământul să se învârtă.

În cel de-al doilea „episod” al emisiunii Epic Show se va vorbi mult şi se va glumi, absolut gratuit, pe seama banilor. Toate subiectele abordate vor gravita în jurul acestei noţiuni, pentru că banii fac pământul să se învârtă.

Motivele pentru care Bogdan „Bob” Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan au ales să vorbeasca despre bani sunt nenumarate.

image

În primul rând, pentru că... nu i-a costat nimic. Apoi, pentru ca banii te protejează de multe lucruri novice, carnea alterată din magazine, fiind doar unul dintre acestea. Şi apropo de carne alterată, veţi afla, in exclusivitate la Epic Show, care este carnea preferată a Biancăi Draguşanu.

În acelaşi timp, banii îţi facilitează anumite luxuri, cum ar fi deodorantul special pentru zona de sub sâni, inventat de englezi, sau hainele care se transparentizează când te exciţi la modul sexual, inventate de un olandez.

Dacă ai bani poţi să-ţi cumperi lucruri noi şi nu trebuie să le iei second hand de pe tot felul de site-uri de schimburi de vechituri, site-uri promovate de gemeni dubioşi.

Dar cel mai şi cel mai important, banii delimitează clar şi definitiv diferenţele de clasă, iar în acest sens la Epic Show se va lămuri, odată şi pentru totdeauna, condiţia de om „sărac”, cu ajutorul unui ghid amuzant, bogat în adevăruri triste.

Pentru toate aceste motive şi nu numai, urmăriţi Epic Show, sâmbătă, 22 martie, de la ora 22:30, exclusiv pe Adevarul Live (http://adevarul.ro/live/).Recente pe Ok! Magazine

par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg