Bărbatul și moda sunt ca apa și uleiul? Cum poți ajuta persoanele dragi să iasă din impas cu un cadou deosebit

12 mai, 2022
moda7 jpg

Majoritatea bărbaților privesc moda ca pe un ghid urmat cu strictețe de sexul opus. Mulți aleg să se resemneze și să opteze pentru stilul care i-a consacrat, uneori de teamă că o alegere greșită va fi o investiție inutilă.

Partenerul nu se poate despărți de clasicul tricou cu blugi, iar tatăl tău are aceeași apariție la orice eveniment important. De ce să nu iei tu inițiativa și să le oferi un punct de pornire pentru viitoarele ținute?

Iată piesele vestimentare esențiale pe care le poți oferi în dar bărbaților deosebiți din viața ta

Este firesc să rămâi în pană de idei, dar soluția este adesea mai simplă decât crezi. Bărbații sunt firi mai pragmatice care pun preț pe cadouri practice și obiecte pe care să le poată folosi în viața de zi cu zi. Deși te poate tenta achiziționarea unui accesoriu extravagant, vei observa că acesta va fi scump nu numai la vedere. Less is more, așa că optează pentru simplitate.

  • Pantaloni chino

Cea mai mare provocare pentru orice bărbat este compunerea ținutei potrivite de ocazie. Costumul clasic de stofă nu se încadrează oricărui tip de eveniment, în special în cazul celor semi-formale, însă există acum o opțiune smart-casual perfectă în orice situație: pantalonii chino. Aceștia sunt de regulă confecționați din twill de bumbac și elastan pentru mai multă flexibilitate, de aceea stilul chino se numără printre cele mai confortabile opțiuni vestimentare. În plus, materialul este rezistent, ușor de întreținut și poate fi purtat indiferent de anotimp. Produsele de calitate au întâietate!

  • Cămașa clasică

Dacă ați fost invitați de curând la o petrecere într-un cadru amical, ajută-ți partenerul să asorteze pantalonii chino cu o cămașă clasică sau casual. Stai departe de imprimeurile hazlii și alege un model pe care să-l poată purta cât mai des, cum ar fi o cămașă monocromă sau una cu imprimeuri geometrice. Poți opta pentru cămășile cu mânecă scurtă în timpul sezonului estival, însă cele cu mânecă lungă sunt mai potrivite dacă evenimentul este formal sau de seară. Dacă nu ai timp pentru o sesiune de cumpărături la mall, Gama.ro îți pune la dispoziție cadoul pefect indiferent de dress code.

  • Curea de piele

Odată cu inflația vin și momente în care trebuie să mai „strângi cureaua”, dar nu și atunci când alegi un cadou deosebit. Cu o curea clasică din piele nu poți da niciodată greș! Este un accesoriu elegant și practic care poate fi asortat oricând unei ținute office sau de ceremonie, iar materialul durabil merită investiția pe termen lung. Dacă vrei să obții un set complet, poți achiziționa un portofel bărbătesc din același material, într-o nuanță similară. Două cadouri practice dintr-o singură lovitură!

  • Jachetă slim

Stilul casual este adoptat cu regularitate de bărbați în aproape orice context, lucru de care poți profita atunci când ești în impas. Ajută-l să-și diversifice aparițiile cu ajutorul unei jachete slim monocrome, pe care o poate purta oricând cu un tricou simplu și o pereche clasică de blugi. Este totodată alegerea perfectă pentru adepții încălțărilor sport confortabile, cu care astfel de jachete se asortează de minune!

Goana după cadoul ideal nu trebuie să fie mereu complicată, ci doar bine planificată. Indiferent de ocazie sau de gusturi, obiectele vestimentare calitative și practice vor fi întotdeauna apreciate.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg