4 moduri în care îţi poţi înfrumuseţa zâmbetul

26 august, 2021
1 zambet femeie jpg jpeg

Zâmbetul este cel mai de preţ accesoriu pe care îl poţi purta în orice moment al vieţii. Tocmai de aceea, este foarte important să ai grijă să îl menţii sănătos.

Atunci când zâmbeşti, inevitabil poţi face şi persoanele din jurul tău să zâmbească. Astfel, dacă îţi doreşti un zâmbet alb şi strălucitor, află că acesta se poate obţine foarte uşor cu ajutorul faţetelor dentare. Faţeta este un înveliş subţire, ce poate fi realizat printr-o tehnică digitală, pentru o potrivire bună pe dinţii tăi naturali. Un avantaj important al faţetelor dentare este faptul că sunt realizate din ceramică, un material bine tolerat de corpul uman. În plus, fiind translucide, faţetele oferă zâmbetului un aspect natural. Dar despre această tehnologie modernă poţi afla mai multe detalii aici.

Nu doar faţetele dentare te pot ajuta să obţii zâmbetul mult visat, există şi alte tratamente care te ajută să îţi înfrumuseţezi zâmbetul rapid, într-o singură şedinţă. Obţinerea unui zâmbet frumos şi sănătos cu ajutorul tratamentelor moderne te ajută să ai mai multă încredere în tine şi îţi redă starea de bine, datorită aspectului estetic impecabil.  Descoperă mai jos 4 moduri prin care îţi vei înfrumuseţa în doar o singură zi zâmbetul, la cabinetul stomatologic.

Această tehnică modernă realizată de către medicul stomatolog este benefică atunci când vrei să-ţi menţii sănătatea şi frumuseţea dinţilor. Cu ajutorul detartrajului, medicul elimină placa bacteriană şi depunerile de tartru care se sedimentează atât pe suprafaţa vizibilă a dinţilor, cât şi în spaţiile interdentare. Procedura detartrajului cu ultrasunete este una simplă şi complet nedureroasă.  Ultrasunetele sunt redate de vibraţii mecanice care îl ajută pe medic să înlăture cu uşurinţă depozitele de tartru, iar jetul de apă care însoţeşte vibraţiile îndepărtează toate resturile rămase în urma spargerii depozitelor. În plus, această procedură îţi oferă şi o respiraţie mult mai proaspătă.

Oricât de bine ţi-ai îngriji dantura acasă, este bine să mai ştii faptul că realizarea unui detartraj dentar, de două ori pe an, de către medicul stomatolog te poate ajuta să previi pe viitor numeroase afecţiuni orale.

Igienizarea profesională reprezintă o tehnică de curăţare a întregii danturi care te ajută să îţi înfrumuseţezi zâmbetul într-o singură vizită la cabinetul de medicină dentară. Aceasta cuprinde trei etape: detartrajul dentar, air-flow-ul şi periajul profesional. Aşa cum am văzut, cu ajutorul detartrajului dentar, stomatologul elimină tartrul dentar şi placa bacteriană. Air-flow-ul este o procedură care ajută la înlăturarea petelor inestetice ce s-au format din cauza consumului de alimente foarte pigmentate, iar periajul profesional ajută la finisarea şi netezirea suprafeţelor dinţilor.  Potrivit Healthline, igienizarea profesională îţi oferă atât o dantură sănătoasă, cât şi un zâmbet impecabil.

Odată cu evoluţia domeniului stomatologic, multe persoane apelează la medicul stomatolog atunci când vine vorba de albirea dinţilor. Scopul albirii dentare este acela de a obţine un zâmbet frumos, strălucitor şi cu o culoare cât mai potrivită. Aceasta reprezintă o metodă modernă, care se realizează la stomatolog şi care te ajută să obţii un aspect al dinţilor mai alb şi mai strălucitor. Medicii stomatologi recomandă albirea dinţilor şi în momentul în care pe suprafaţa acestora apar diferite pete inestetice şi atunci când dinţii se îngălbenesc. Datorită aparaturii performante din zilele noastre, tehnica de albire este una simplă, nedureroasă şi foarte rapidă.

În ziua de astăzi, coroanele dentare reprezintă unul dintre cele mai des întâlnite tratamente stomatologice, care te ajută să ai un zâmbet sănătos şi frumos. Majoritatea persoanelor aleg coroanele dentare realizate din ceramică, datorită faptului că acestea oferă un zâmbet cu un aspect foarte natural. Un astfel de tratament este recomandat atunci când unul sau mai mulţi dinţi au fost trataţi pe canal, în urma anumitor afecţiuni dentare. De asemenea, coroanele dentare sunt recomandate şi după inserarea implanturilor dentare, pentru a completa tratamentul şi pentru a ţine locul dintelui natural. Indiferent de tratamentul pe care îl alegi, este bine să mai ştii faptul că lucrările protetice precum coroanele dentare, au şi un rol estetic, astfel corectează forma sau alinierea dinţilor.

Aşadar, zâmbetul frumos şi strălucitor se poate obţine foarte uşor cu ajutorul medicului stomatolog. Indiferent de cât de simplă sau de gravă este problema dentară pe care o ai, este bine să ştii că există soluţii, iar stomatologul îţi poate oferi tratamente rapide chiar de la prima vizită în cabinet. Ai grijă să respecţi rutina zilnică de îngrijire a danturii şi mergi regulat la stomatolog pentru a-ţi înfrumuseţa zâmbetul ori de câte ori este necesar.

Sursă poză: PexelsRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg