50 shades of Jared Leto: tunsorile lui colorate, de 20 de ani încoace!

24 septembrie, 2015
Radio 1's Big Weekend   Day 1 jpeg

Este un cameleon al lumii artistice. La 43 de ani, Jared Leto se poate mândri cu statutul de artist autentic, bifând interpretări remarcabile pe scenă şi pe marele ecran. Este actor de succes, cântăreţ de succes, compozitor, regizor, producător, activist etc. Ce nu e, de fapt, Jared Leto? Eh, dar natura sa cameleonică se observă foarte bine la prima vedere, chipul său neschimbat, de parcă timpul nu lasă urme, a fost de 20 de ani încoace “înfrumuseţat” de tunsori variate şi culori nebune. În funcţie de perioadă, de rol şi de chef.

image

Poate că nu putem vorbi de “50 de umbre” colorate ale părului muzicianului, dar cu siguranţă au fost multe şi vor fi multe şi pe viitor. Ultima sa apariţie, de la gala premiilor MTV VMA, ni-l arată cu părul vopsit în nuanţe de roz, dat pe spate. Un rocker care vrea să iasă în evidenţă? Un artist care se plictiseşte des? Un bărbat care sfidează stereotipul că rozul e pentru fetiţe, albastrul pentru băieţi? Habar n-avem.

Avem şi părul verde, dar ştim de ce, pentru că Jared a filmat astfel, din primăvară, pentru viitorul film cu supereroi, “Suicide Squad”, în care joacă rolul nebunului Joker. Deci un look pe măsură.

image

Îl avem şi blond, semănând mai degrabă cu un Karl Lagerfeld decât cu un tip cool. Asta fix înainte de-a se vopsi verde şi apoi roz. Privim retrospectiv, a se înţelege...

image

În iarnă, am avut onoarea să vedem cele mai lungi plete, cu vârfuri decolorate, pe care le-a purtat vreodată starul. Aduce mai mult cu un mesia, mai ales când a cântat aşa pe scenă, cu o coroană regală pe cap...

image

Acum 4 ani, pletele lipseau, nuanţele colorate nebune lipseau, dar şi bunul gust. Ce o fi fost în capul lui, nu ştim, dar nu părea aşa cool. Totuşi, atunci a primit trofeul pentru Bărbatul Anului. Apreciem culoarea vibrantă a hainelor purtate!

image

Cântăreţul trupei 30 Seconds to Mars a experimentat şi cu un combo de roz strident cu blond spălăcit, în desăvârşirea unui look de punker. Cam urât.

image

Nu a lipsit nici culoarea albastră, tot prin anii 2000.

image

În 2001, Leto semăna mai degrabă cu artistul Shaggy: ochelari coloraţi, cămaşă largă şi roz, codiţe împletite? O diferenţă foarte mare de celelalte tunsori!

image

FOTO Hepta, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg