7 accesorii obligatorii pentru aplicarea machiajului

8 martie, 2021
1 machiaj jpg jpeg

Fiecare femeie îşi doreşte să arate cât mai bine şi cel mai bun prieten al doamnelor şi domnişoarelor în această misiune este machiajul. Indiferent de tenul pe care îl ai sau de produsele pe care le foloseşti, pentru un machiaj perfect ai nevoie de o serie de accesorii care să te ajute în aplicarea lui.

Multe femei nu dau importanţă instrumentelor de aplicare şi astfel nu reuşesc niciodată să aibă un machiaj corect şi frumos realizat. Aşadar, iată care sunt accesoriile pe care ar trebui să le adaugi imediat colecţiei tale. 

Aplicator de rimel - Se întâmplă de foarte multe ori ca rimelul să ajungă pe pleoapă sau chiar în partea inferioară a ochiului, tocmai de aceea ar trebui să apelezi mereu la un aplicator special pentru mascara. Astfel, aplicarea va fi mult mai uşoară şi mai puţin stresantă.

Pensule de machiaj - Pensulele nu sunt destinate doar experţilor în domeniu, ci şi femeilor care îşi doresc un machiaj corect. Astfel, vei avea nevoie de pensule de bună calitate, care să nu se deterioreze sau să le iasă firele de păr. Îţi vor fi extrem de necesare pensulele pentru aplicarea fondului de ten, pentru fixarea pudrei şi cea pentru fardul de obraz. De asemenea, îţi vor mai fi utile pensule de machiaj pentru pleoape, sprâncene şi cea pentru buze, tocmai pentru a te bucura de un rezultat finisat. 

Suport pentru perii - Curăţarea pensulelor de machiaj este o necesitate tocmai pentru a te bucura cât mai mult de aceste instrumente, cât şi pentru a preveni apariţia unor boli de piele. Aşadar, cea mai bună modalitate de a le usca este să foloseşti un suport special creat pentru acest proces, pe bază de aer cald.

Oglindă cu led - Lumina este cea mai importantă atunci când începem un machiaj, aşadar ai grijă ca locul ales pentru aplicarea fondului de ten şi a celorlalte produse să fie unul luminos. Dacă nu dispui de un astfel de loc, investeşte într-o oglindă cu leduri care să scoată la iveală şi cea mai mică imperfecţiune. Totodată, dacă tot suntem la acest capitol, îţi sugerăm să îţi cumperi şi o oglindă cosmetică cu două feţe, care are capacitate de mărire de până la 10 ori.

Pensula Kabuki - Clar ai nevoie de o astfel de pensulă în trusa ta dacă îţi doreşti un machiaj perfect. Pensula Kabuki este o pensulă deasă, cu peri foarte fini, tăiaţi rotund, care îţi va deveni indispensabilă din primul moment în care o vei folosi. Datorită dimensiunii mari este perfectă pentru aplicarea pudrei, dar şi pentru distribuirea uniformă a unui bronzant, atât pe faţă, cât şi pe corp. Îţi recomandăm să cumperi o pensulă retractabilă pentru că vei fi nevoită să o pui în geanta plic atunci când mergi la un eveniment important şi ai nevoie să îţi reîmprospătezi machiajul.

Aparat de întors genele - Este unul dintre accesoriile profesionale care trebuie să se regăsească în colecţia ta de instrumente. Acesta este conceput pentru a coafa genele astfel încât tu să te bucuri de o formă superbă şi de un ochi vizibil mai mare. Forma ergonomică face micul aparat să fie foarte uşor de ţinut şi de manevrat.

Bureţi triunghiulari - Chiar dacă ai un set de pensule de machiaj de foarte bună calitate, din geanta ta de cosmetice nu ar trebui totuşi să lipsească bureţii triunghiulari, ideali pentru aplicarea fondului de ten sau a corectorului. Astfel, cu ajutorul acestora, fondul de ten va fi distribuit uniform pe toate unghiurile feţei, fără a lăsa diverse striaţii pe faţă. De asemenea, este important ca aceştia să nu conţină latex şi să fie compuşi din materiale eco. 

Sursă foto: ShutterstockRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg