8 cele mai scumpe tratamente cosmetice

30 august, 2017
Irina Shayk si Tatiana Petenkova jpeg

Frumuseţea şi tinereţea tenului se întreţin cu bani mulţi. Dar celebrităţile nu se uită la bani atunci când merg la saloanele de înfrumuseţare căci, până la urmă, pentru ele imaginea contează cel mai mult.

Irina Shayk şi Tatiana Petenkova

Sunt cele mai frumoase şi admirate femei, dar chiar şi ele ştiu că tinereţea e trecătoare. Aşa că ar face orice să ţină timpul în loc. Pentru asta, sunt dispuse să cheltuie sume uriaşe urmand tratamente revoluţionare care promit încetinirea procesului de îmbătrânire. Dar chiar dacă sunt scumpe, nu toate procedurile anti-aging sunt relaxante - unele sunt dureroase, iar altele de-a dreptul bizare. Cu toate acestea, celebrităţi precum Victoria Beckham, Jennifer Lopez, Kim Kardashian ori Irina Shayk nu ezită să apeleze la ele.

Ser cu venin de albină

1. Masca cu venin de albine 

Un adevărat elixir al tinereţii veşnice, este unul dintre cele mai scumpe tratamente faciale bio, tocmai pentru că obţinerea unei cantităţi suficiente de venin de albină este atât de laborioasă. Beneficiile lui sunt cunoscute încă din antichitate, având efecte extraordinare asupra tenurilor ridate şi îmbătrânite, fiind considerat o alternativă naturală la toxina botulinică.

De câţiva ani încoace, se află şi pe lista secretelor cosmetice ale lui Catherine Middleton, care foloseşte o mască obţinută din venin de albine diluat cu ulei de lavandă, miere Manuka şi unt de Shea. O sticlă cu acest amestec poate ajunge la 55.200 de dolari, dar produsul este disponibil şi în recipiente de 50 ml, pentru 112 dolari fiecare.

Mila Kunis

2. Peeling cu diamante şi rubine

Esteticianul celebrităţilor, Scott Vincent Borba, a creat o mască de curăţare preţioasă, cu particule de diamant şi rubin, care exfoliază pielea, după care se aplică o mască cu parafină sub o lampă de infraroşii, pentru strălucire.

Această procedură extravagantă a fost testată de Mila Kunis înaintea filmărilor pentru producţia “Friends with Benefits” şi costă 7.000 de dolari.

Kim Kardashian a creat o isterie în jurul măştii "vampir".

3. "Vampire Mask"

Devenită populară după ce vedeta de reality show Kim Kardashian a apărut cu această mască cu sânge pe faţă, procedura Dermapen continuă să stârnească controverse, dar şi noi adepte.

Practic, pe faţă este injectată o doză mică de celule roşii, extrase chiar din sângele pacientei şi obţinute în urma centrifugării sângelui pentru ca plasma să fie separată. Numele de "mască vampir" vine de la faptul că micro-înţepăturile făcute pe toată faţa pacientei cu ajutorul unui ac foarte subţire, aceasta etapă având rolul de-a uşura absorbţia substanţelor necesare în interiorul tenului.

Intervenţia este pe cât de dubioasă, pe atât de dureroasă şi de scumpă: 1.100-1.500 de dolari pentru promisiunea unui ten mai strălucitor.

Masca cu caviar, la Spa Radiance New York

4. Masca iluminatoare cu caviar alb

Esteticienii din New York au dezvoltat un tratament luxos, cu beneficii neaşteptate din partea unui produs altfel... alimentar.

Caviarul alb, bogat în amino-acizi, conferă luminozitate pielii şi reduce ridurile, acţionând ca un filler. Pentru a-i potenţa calităţile, esteticienii îl aplică la rece, sub formă de mască de la frigider, şi îmbogăţit cu capsule de oxigen.

De un astfel de tratament luxos se bucură clientele salonului La Prairie din cadrul hotelului Ritz-Carlton din New York, dispuse să plătească 1.000 de dolari pentru un răsfăţ complet. Există şi un pachet mai ieftin, de 495 de dolari, care include un masaj de 60 de minute şi o mască, ambele pe bază de caviar.

The Peninsula New York

5. Triple Lift

Este o procedură pe care salonul newyorkez The Peninsula SPA o oferă mai ales viitoarelor mirese.

Pentru "doar" 650 de dolari, ai parte de un boost la nivelul metabolismului celular generat de două masaje manuale şi de un tratament cu bio-electroterapie, anume un aparat care ajută la hidratarea, liftingul şi rejuvenarea facială.

Practic, îţi şterge mulţi ani de pe chip ! Dar şi mulţi bani din cont!

   

image image

6. The Grand Luxe Facial

Cine rezistă trei ore nemişcat şi are 650 de dolari de cheltuit, îşi poate programa o şedinţă la clinica de înfrumuseţare The Spa Radiance din San Francisco.

Întregul ritual presupune o procedură de exfoliere cu praf de diamant, o procedură revoluţionară cu microcurenţi care acţionează subdermal, cu efect de lifting fără bisturiu, şi o mască hidratantă cu amino-acizi din caviar, care ajută la reumplerea ridurilor.

La final, tenul este ţinut sub o lampă cu infraroşii - în timp ce corpul este masat, pentru a induce starea de relaxare totală.

Kate Hudson şi Stella McCartney, înainte de MET Gala 2017.

7. Masca cu aur

Încă de pe vremea vechilor egipteni, se cunoşteau calităţile de conservare ale aurului care, în cosmetică, se traduc în menţinerea tinereţii tenului. Dacă în trecut Cleopatra se scălda în băi cu lapte de capră, îşi hidrata părul cu ulei de măsline şi-şi aplica aur pe faţă, iată că la distanţă de mii de ani acestea sunt la fel de folosite în SPA-uri.

Măştile cu aur au fost popularizate într-o clinică din Londra, unde după un masaj de hidratare cu gamma-PGA se aplică foiţe de aur de 24 de karate. La final, toxinele sunt eliminate, pielea redevine fermă şi este încurajată producţia de colagen. Pentru această procedură de eliminare a ridurilor şi a cearcănelor, doritoarele trebuie să scoată din buzunar 600 de dolari/şedinţă.

Adeptele măştilor cu foiţe de aur sunt Kate Hudson, Stella McCartney şi Irina Shayk. Dac îşi aplică singure acasă acest produs extravagant, costul scade la 249 de dolari.

Victoria Beckham

8. Masca cu găinaţ

Acesta este un tratament facial originar din Japonia, care era practicat înainte de gheişe pentru iluminarea tenului. Acum este una dintre procedurile disponibile într-unul dintre SPA-urile exclusiviste din New York şi poţi beneficia de ea contra sumei de 215 dolari.

Deşi ideea în sine e dezgustătoare, se spune că găinaţul de pasăre ar conţine enzime speciale care ajută la eliminarea celulelor moarte, reîntinerind şi dând strălucire pielii.

Una dintre cele mai fidele cliente care solicită această mască este Victoria Beckham, care o aplică de două ori pe lună.

Foto: Facebook/InstagramRecente pe Ok! Magazine

de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG
cannon PNG
Julia Roberts
mirela vaida si fiul
Simona Radiș și Ancuța Bodnar (1) jpg
ce ca ti de ski te protejeaza cel mai bine jpg
Garderoba de iarnă jpg
Vladimir Putin  sursa   GettyImages jpg
Violet, fiica lui Ben Affleck si a lUi Jennifer Garner, la dineul de stat de la Casa Alba   GettyImages 1446123513 jpg
masuta jpg