A mers prea departe cu operaţiile estetice. Vezi cum arată acum Courteney Cox!

26 august, 2015
Courteney Cox jpeg

Nici bine nu s-a uscat cerneala pe ziarele care titrau despre Courteney Cox că nu mai are de gând să treacă printr-o operaţie estetică vreodată, că actriţa a făcut-o din nou! Zilele trecute, starul din ”Friends” şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la avanpremiera peliculei „Hand of God” cu un look total schimbat, semn că nu şi-a putut ţine promisiunea de a nu mai trece pragul cabinetului doctorului estetician.

image

Cu greu a putut fi recunoscută actriţa din ”Friends” zilele trecute, când s-a prezentat la un eveniment public la Hollywood. Se pare că actriţa în vârstă de 51 de ani nu se poate dezice de operaţiile estetice nici chip, asta deşi în urmă cu câteva zile a declarat că nu va mai ajunge la bisturiu: ”Mi-am injectat Botox în trecut, însă n-o să mai fac asta. Johnny (McDaid) nu se dă în vânt după un look de Hollywood, aşa că nu mă simt presată să arăta ca la 20 de ani pentru el.”, a declarat Courteney despre preferinţele logodnicului său.

image

Totuşi, faţa împietrită, lipsită de expresie, şi aspectul îmbătrânit, ne fac să ne gândim că actriţa a cedat impulsului de a ajunge din nou pe masa de operaţie a doctorului estetician, cu scopul, bineînţeles, de a „scăpa” de câţiva ani. Din păcate, rezultatul acestei intervenţii este dezastruos.Recente pe Ok! Magazine

Chris Norman Smokie jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg
Lady Gaga la Premiile Oscar 2023, Getty (6) jpg
Rochii Oscar jpg
Ke Huy Quan, Michelle Yeoh, Brendan Fraser și Jamie Lee Curtis FOTO Profimedia
FotoJetAdda jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}