Aceste vedete dau tonul tunsorilor! Ce coafuri ┼či nuan┼úe de blond se poart─â?

23 martie, 2016
66th Berlinale International Film Festival   'Cinema for Peace' Gala jpeg

Charlize Theron

Hairstylistul Cristi Pascu recomand─â c├óteva tunsori ┼čic la care pot recurge femeile blonde pentru a atrage toate privirile ┼či ├«n acest sezon.

ÔÇ×Blondele pot ├«ndr─âzni o tunsoare scurt─â, de tip periu┼ú─â, urm├ónd exemplul lui Charlize Theron ├«n Mad Max. Aceast─â tunsoare te poate avantaja dac─â ai o fizionomie frumoas─â. Dac─â vi se pare prea mult, putem urma exemplul lui Sharon Stone, care a ales un alt gen de tunsoare scurt─â ┼či un blond perfect, ce ├«┼či schimb─â nuan┼úa ├«n func┼úie de modul ├«n care bate lumina", spune Cristi Pascu.

Sharon Stone, cu celebra ei tunsoare scurt─â

Aten┼úie, ├«ns─â, blondul uniform nu mai este la mod─â, cel pu┼úin pentru moment. Speciali┼čtii ├«n culori ador─â s─â combine mai multe nuan┼úe de blond pentru un rezultat cu adev─ârat spectaculos.

"Blondul poate fi realizat de la un blond alb nordic p├ón─â la un blond ├«nchis. Po┼úi avea r─âd─âcinile ├«nchise ┼či v├órfurile foarte deschise, aproape de alb, plec├ónd de la ┼čaten. ├Än aceste combina┼úii de ├«nchis cu deschis, totul pleac─â de la r─âd─âcin─â, de la o baz─â mai ├«nchis─â. Pe scurt, ne putem juca cu o multitudine de culori. Asta ne permite s─â avem orice tunsoare", continu─â Cristi Pascu.

Paris Jackson, cu o tunsoare periuţă

Cristi Pascu recomand─â ┼či vopsitul p─ârului ├«n culori ie┼čite din comun, mai ales ├«n r├óndul adolescentelor.

ÔÇ×Putem purta blondul ├«n foarte multe variante: rose, piersic─â, blond cu reflexe ┼či iriza┼úii violet. Nu trebuie s─â  uitam c─â blondul este culoarea care ne permite s─â folosim orice nuan┼úator ┼či s─â avem cu totul o alt─â nuan┼ú─â pentru c├óteva zile sau s─âpt─âm├óni, f─âr─â s─â fie nevoie de vopsit."

Blond cu nuanţe de roz