Acum e o divă sexy, însă Mihaela Rădulescu a avut chiar şi 32 de kg în plus. Cum arăta pe atunci?

6 iunie, 2019
1 mihaela radulescu jpg jpeg

Prezentatoarea de la ”Ferma” uimeşte, ediţie de ediţie, cu silueta ca trasă prin inel de care se bucură la cei 49 de ani. Totuşi, vedeta n-a fost întotdeauna fit şi pasionată de sport.

Acum 14-15 ani, Mihaela Rădulescu s-a luptat să dobândească o greutate ideală, având nu mai puţin de 32 de kilograme în plus. S-a întâmplat pe când rămâsese însărcinată cu fiul ei, Ayan, în perioada sarcinii luând foarte mult în greutate. ”Ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a... frigiderului, a aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti”, povestea Mihaela Rădulescu.

Vorbind sincer despre acea perioadă, celebra prezentatoare se descria drept o ”grasă nefericită”: ”După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că… eram nu numai o mamă fericită, ci şi o… grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun… balenă eşuată'. (vezi galeria foto)

stanga
dreapta
12 mihaela radulescu jpg jpeg
Dietă Mihaela Rădulescu  Cum a slăbit 32 de kg jpeg
14 mihaela radulescu3 jpg jpeg
15 mihaela radulescu4 jpg jpeg
Dietă Mihaela Rădulescu  Cum a slăbit 32 de kg jpeg
17 mihaela radulescu6 jpg jpeg
18 mihaela radulescu7 jpg jpeg

Din fericire, Mihaela Rădulescu a apelat la specialişti, care au ajutat-o să revină în formă. ”Mâncam exact ce-mi recomandase doctorul, fără nici o excepţie, făceam sport zilnic şi simţeam, destul de palid la început, că sunt pe drumul cel bun. Când mi-a spus să nu mă mai urc pe cântar zilnic, ci o dată pe săptămână, am căpătat şi mai mult curaj, căci kilogramele se topeau amical. Cât despre disciplina şi ambiţia mea, admit că n-au fost niciodată mai performante”, a mai povestit diva de la Monaco.Recente pe Ok! Magazine

carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg
Andy Fletcher, co fondatorul Depeche Mode jpg