Adevărata faţă versus filtrele de pe Instagram. Pe cine crede că păcăleşte Madonna?

2 martie, 2018
madona fata jpeg

E una dintre cele mai relevante cântăreţe din toate timpurile, fiind denumită şi ”Regina Muzicii Pop”. Născută sub numele de Madonna Louise Ciccone, artista a cucerit toate topurile muzicale de-a lungul carierei sale de peste 35 de ani. În prezent, Madonna are 59 de ani şi este o prezenţă activă în industria muzicală. Totuşi, e un amănunt care face să-i pălească succesul muzical: faptul că nu-şi acceptă vârsta.

Realitate versus Instagram

Nu o spunem neapărat noi, ci întreaga presa internaţională, care a constatat că artista face exces de filtre atunci când vine vorba de o fotografie postată pe reţelele de socializare. Madonna are „grijă” ca orice cadru care ajunge în mediul online să fie bine editat, pentru a-i ascunde ridurile ori alte semne ale îmbătrânirii. De aceea, în toate fotografiile de pe conturile ei de socializare, Madonna pare mai tânără cu cel puţin 15-20 ani.

image image

Totuşi, când vine vorba despre fotografiile surprinse de paparazzi, artista nu mai are un cuvânt de spus. De aici şi discrepanţa între imaginea pe care ea vrea s-o creeze în mediul online şi realitatea dureroasă, în care Madonna arată de 59 de ani, adică fix vârsta pe care o are. Nimic greşit în asta, dimpotrivă! Ne-am bucura dacă artista şi-ar accepta vârsta şi ar poza ca atare! Voi, nu?

image

foto: hepta, instagramRecente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png