Alexandra Velniciuc, piele impecabilă la 42 de ani. Ce truc imbatabil folosește actrița? L-a dezvăluit!

12 septembrie, 2022
Alexandra Velniciuc1 jpg

Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Ea s-a făcut remarcată atât pentru talentul său, cât și pentru frumusețea sa luminoasă și tenul impecabil.

Fiecare vedetă are un truc de frumusețe care funcționează, iar Alexandra și-a dezvăluit secretul pielii catifelate de invidiat, la 42 de ani.

La vârsta la care alte femei se trezesc cu riduri sau piele lăsată, tenul actriței arată fabulos. Iar asta nu se datorează vreunei creme minune scumpe, ci unui banal ingredient, aflat în aproape toate bucătăriile: uleiul de măsline.

Alexandra susține, în exclusivitate pentru Ego.ro, că arată cu zece ani mai tânără cu ajutorul uleiului de măsline. Pe care-l folosește atât ca demachiant, cât și în salate.

”La baie pun o sticlă de ulei de măsline pentru ten, iar la bucătărie, o alta, pentru salate”

Alexandra Velniciuc a dezvăluit de unde își procură uleiul de măsline, căci are o sursă de încredere, nu-l ia de oriunde:

”Folosesc un ulei de măsline, am unul anume, mi-l aduc din Grecia. Gazdele din Grecia, la care stăm vara, sunt producători de ulei măsline, așa că de la ei îmi aduc în România, în fiecare an, și câte 25 de litri. La baie pun o sticlă de ulei de măsline pentru ten, iar la bucătărie, o alta, pentru salate”, a declarat frumoasa actriță sursei menționate.

Alexandra Velniciuc și soțul ei, Șerban Puiu, formează un cuplu de 22 de ani, iar împreună fac alegeri importante. Cei doi se înțeleg foarte bine, iar îndrăgita actriță se consideră norocoasă că are alături de ea un bărbat care o înțelege si o sprijină mereu.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg