Aşa nu! Cele mai inestetice sprâncene de vedete!

28 martie, 2016
Lady Gaga jpeg

Când vedetele au apariţii publice ridicole nu înseamnă neapărat că şi-au ales greşit vestimentaţia, bijuteriile şi coafura. Se pare că machiajul nepotrivit şi sprâncenele dezastruoase sunt în topul “reţetelor” sigure spre penibil...

ANGELINA JOLIE

Angelina Jolie

Sprâncenele ei au fost, la un moment dat, cel mai grăitor exemplu despre cum şi cea mai frumoasă femeie din lume poate avea o expresie a feţei ciudată sau nefirească. Parca nu-i mai vedeam nici buzele senzuale, nici culoarea superbă a ochilor, ci doar perechea de sprâncene machiate murdar, asimetrice şi agresive pentru privitor. Sprânceana stângă nu vrea în ruptul capului să semene cu aceea din dreapta, una e mai sus, una e mai jos, una e mai lungă, una e mai scurtă, una e mai departată faţă de puntea nasului, alta mai apropiată, dar amândouă aveau în final ceva în comun: puneau pe fugă admiratorii vedetei.

Vestea bună:  Angelina şi-a învăţat lectia, şi şi-a lăsat sprâncenele să crească!

Vestea proastă: Sprâncenele ei din cea mai proastă apariţie publică... sunt la mare modă în România!

PAMELA ANDERSON

image

Dacă ar fi să facem o glumă despre dispunerea firelor de par din sprâncenele Pamelei, am spune aşa: “pauză, lipsă, pauză, gaură...”. Şi peste sprâncenele “chelite” cu sălbăticie, hai să desenam o dungă cu creionul.

Pamela a înţeles că, înaintând în vârstă, e necesar să ai câteva fire în sprânceană şi chiar s-a străduit să-şi lase sprâncenele să crească, atât cât a mai fost posibil...

Atunci când pensezi sprâncenele atât de mulţi ani la rând, există posibilitatea ca firele de păr să nu mai crească deloc!

LINDSAY LOHAN

image

Greu cu simetria la sprâncene. Mai ales când efectul toxinei botulinice este atât de evident, iar faţa este perfect întinsă, orice asimetrie iese şi mai mult în evidenţă. Chiar dacă o sprânceană este mai subţire decât cealaltă, acest aspect se poate corecta din machiaj. Judecând după machiajul murdar al sprâncenelor, lipsa formei şi a simetriei, probabil că make-up artistul lui Lindsay a fost într-o pasă tare proastă.

Lindsay s-a hotărât să-şi reconstruiască sprâncenele, care, de la apariţie la apariţie publică, arată tot mai dese.

Ai toate şansele să ai sprâncene ca ale lui Lindsay, dacă te pensezi singură. Există o mai mare probabilitate ca sprânceana din partea opusă mâinii pe care o foloseşti pentru a scrie, să îţi iasă după pensat asimetrică şi diferită ca grosime faţă de cealaltă sprânceană.

KIM KARDASHIAN

image

Nu ştim dacă Kim a făcut doar o glumă pe Instagram atunci când a apărut cu sprâncenele decolorate sau altcineva a făcut într-adevăr o glumă, dar una proastă, sfătuind-o să facă acest lucru. Cum ar putea crede cineva că-I stă bine lui Kim aşa?

Vestea buna: Moda decolorării sprâncenelor şi a trend-ului “Browless” nu a prins în România.

Persoanele care obişnuiesc să îşi decoloreze sprâncenele, să se pregătească sufleteşte pentru ... “chelirea” acestora. Decolorarea frecventă a sprâncenelor, chiar şi cu un oxidant slab, poate duce la căderea parţială sau totală a firelor de păr din sprânceană.

LADY GAGA sau “reţeta” dezastrului perfect

image

Din dorinţa de a ieşi în evidenţă, Lady Gaga a încercat o nouă abordare, cu accesorii lipite peste linia sprâncenelor naturale. Deşi machiajul a fost elaborat, sclipirile pietrelor atrag atenţia asupra sprâncenele naturale, care sunt asimetrice şi complet greşit pensate, ruinand tot aspectul.

Less is more!

Când ai sprâncene prost pensate, nici diamantele nu te scot din bucluc.

image

Articol scris de Mirela Paduraru – Consilier în estetică / Trainer Cosmetică & Machiaj Profesional www.mirelapaduraru.ro