Au făcut o obsesie pentru peruci FOTO

12 iulie, 2017
vedete cu peruci jpeg

Cel mai nou trend în materie de hairstyling este purtarea unei peruci. Uite care sunt vedetele de la noi care apelează la acest truc rapid şi eficient de schimbare instantanee de look.

image

Ce tunsoare, ce schimbare de stil sau de nuanţă a părului? Peruca îţi asigură instantaneu un look perfect. Unde mai pui că părul propriu e protejat de agresiunea la care e supus atunci când este coafat, tapat, încins cu placa ori sufocat de substanţele de styling.

Câteva vedete de la noi i-au înţeles utilitatea şi poartă adesea perucă, atunci când îşi doresc o schimbare de look, fără nici cel mai mic efort. Iată care sunt vedetele de la noi care au făcut chiar o mică obsesie pentru peruci.

Delia

image

Am putea-o numi, pe drept cuvânt, "regina perucilor". Şi asta pentru că Delia a apărut aproape zilnic cu o altă perucă, atât pe scenă, cât şi în videoclipuri ori la masa juraţilor de la "X Factor" şi "iUmor".

image image

Iniţial, doar un artificiu la îndemână pentru a obţine o coafură perfectă într-un timp scurt şi a-şi proteja propria podoabă capilară, Delia a făcut o adevărată obsesie pentru peruci, ea fiind foarte intrigată de modul în care îşi poate schimba radical look-ul, pur şi simplu schimbând stilul ori culoarea perucii.

Colecţia Deliei este impresionantă şi putem spune că ea a dat tonul acestui trend în lumea showbizului.

image

Anda Adam

image

Este una dintre cele mai neconvenţionale artiste de la noi. Exuberantă, flamboaiantă şi adeptă a culorilor tari şi a texturilor moderne, Anda Adam nu se fereşte să experimenteze cele mai trăsnite look-uri. De la alura de doll pink la cea de fată rea, cu ţinte şi ţepi, ori la cea de street girl, cu haine de hip-hoper mixate cu culori fosforescente, cântăreaţa a testat tot ce era de testat.

   

image image

Evident că nu i-a scăpat nici trendul perucilor, de care uzează tot mai des în noile sale proiecte muzicale. Deja, pagina ei de socializare a devenit o paradă a perucilor colorate, texturate, care îi asigură divei pop o apariţie mereu surprinzătoare.

image

Lora

image

După ce şi-a schimbat nuanţa părului din blond în brunet, cântăreaţa a trecut şi la altfel de experimente stilistice. Mai ales odată cu filmările pentru videoclipul spectaculos al piesei sale, "Valul", unde a purtat două peruci: una albă şi una neagră.

Iar peruca brunetă, tunsă ca un bob franţuzesc cu breton pare să fie preferata ei. Şi la fel de bine îi stă şi cu părul lung şi cu breton.

image image

Interesant este şi look-ul cu păr creţ şi blond, care ne aduce aminte de Olivia Newton John în "Grease".

image

Loredana

image

Şi Lori s-a jucat cu perucile, chiar dacă ea rămâne fidelă imaginii sale cu păr blond platinat.

Cel mai mult, ea a folosit peruci pentru rolurile sale din filme, precum cel al Rodiei din "Inimă de ţigan".

   

image image

Transformările Loredanei sunt extraordinare, dar cea mai senzuală pare a fi cea în care a purtat o perucă brunetă, cu breton.

image

Vedeta a surprins şi cu apariţia sa de la "Vocea României", unde a apărut cu părul scurt. Foarte şic!

image

Elena Gheorghe

image

Ea s-a folosit de peruci mult mai rar decât celelalte artiste, dar experimentele ei au fost unele reuşite. Ba chiar ne-a făcut să ne întrebăm cu ce actriţă hollywoodiană seamănă, atunci când a purtat o perucă blondă, cu tunsoare bob.

  

image image

În tot cazul, cu trăsăturile ei frumoase, Elena Gheorghe poate obţine cu uşurinţă transformări spectaculoase, doar cu o schimbare rapidă a nuanţei părului şi a tunsorii.

image

Raluca Bădulescu

image image

A făcut din purtarea perucilor un adevărat stil propriu. Jurata emisiunii "Bravo, ai stil!" şi-a consacrat look-ul a la Donatella Versace.

  

image image

După ce a slăbit spectaculos, vedeta a devenit mult mai îndrăzneaţă, iar schimbările de look s-au succedat cu o viteză ameţitoare. De remarcat însă că Raluca e tributară tunsorii cu breton, care îi încadrează frumos faţa.

image image

Oana Roman

image

De ceva timp, şi fiica lui Petre Roman a trecut la astfel de experimente stilistice. Cel mai mult pare să-i placă perucile apropiate de tunsoarea proprie, cu păr lung şi eventual cu breton.

   

image image

Totuşi, la un moment dat am văzut-o îndrăznind mai mult, cu o perucă cu păr mediu, care o făcea să pară o adevărată franţuzoaică.

image


Recente pe Ok! Magazine

masuta jpg
antonescu
caprio
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
machiaj
brad pitt
heyu jpg
stil de viata sanatos jpg
piele fina
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
dorinta jpg
ela brad
Ce fel de bijuterii sa porti daca ai alergie la aur sau argint jpg
ben  jennifer 3 jpg
meghan și  harry
3 sfaturi despre cum sa asortezi pantofii cu toc pentru purtarea de zi cu zi jpg