Before & After! Cum îi stă mai bine lui Carmen Negoiţă: cu părul lung sau scurt?

5 august, 2015
carmennegoita jpeg

Acestea sunt şi concluziile pe care şi le-ar fi dorit să le cunoască, în urmă cu cinci ani, concluzii care ar fi ferit-o de nesiguranţă şi decepţii. Provocată să îşi imagineze ce i-ar spune lui Carmen Negoiţă, cea de acum cinci ani, fashion bloggerul a scris pe blogul său următoarele:

„Am realizat că au trecut 5 ani de când am schimbat prefixul, de cand am divorţat, 5 ani de când am căutat să îmi schimb domeniul de activitate. Cum ajungi de la industria hotelieră, wellness club, la lifestyle blogger şi restaurant raw vegan? Nu am nici cea mai mică idee, dar îmi place al naibii de mult ceea ce fac acum.

Ce mi-as spune mie, cea de acum cinci ani?

Dragă Carmen,

Există viaţă după divort! Oh, da. Liberă să te descoperi ca persoană, să comunici liber, să descoperi oameni, liberă să citeşti reviste fashion fără să te critice cineva.

Dacă vrei să fii în formă peste 5 ani, începe ACUM! Anul trecut eram nemulţumită pentru că abdomenul meu nu era foarte sculptat. Anul acesta îmi doresc să fie măcar cum era anul trecut. Adică întotdeauna vreau mai mult, dar nu mă antrenez mai mult. Sper măcar să reuşesc sa fiu constantă, pentru că timp nu am oricum niciodată.

image

Nu te stresa! La 35 de ani o să arăţi mai tânără decât acum. După nu ştiu câte încercări hairstylistice cred că am ajuns la coafura care mă reprezintă. Nu garantez însă că nu o să mă plictisesc de ea.”

image

Cu această ocazie, fashion editorul a postat şi câteva fotografii de acum cinci ani, pe când avea părul lung şi-l coafa în bucle. La vederea acestor fotografii nu putem să nu ne întrebăm cum îi stă mai bine lui Carmen Negoiţă: cu părul lung sau scurt? Voi ce spuneţi?Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg