Buletinul arată 53 de ani, dar silueta îl contrazice! Vedeta care arată perfect în costum de baie!

4 decembrie, 2017
elle costum de baie jpeg

A încheiat acum mulţi ani, cu succes, cariera de model! Totuşi, nu se dezice de fizicul impresionant nici la cei 53 de ani. Fostul model pozează în continuare în ipostaze sexy, iar fanii nu contenesc în a o admira.

image

Elle Macpherson este acel fost fotomodel care sfidează timpul! Dacă nu ar deţine o carte de identitate, probabil nimeni nu i-ar ghici vârsta, căci vedeta arată la fel de bine precum o făcea atunci când defila pe cele mai mari podiumuri din lume.

image

La cei 53 de ani, Elle Macpherson este mamă a doi copii, unul de 19 ani şi altul de 14, o antreprenoare, având propria ei colecţie vestimentară, dar şi o linie de cosmetice şi produse de îngrijire corporală, prezentatoare de televiziune şi actriţă. Aşadar, are o viaţă extraordinar de ocupată, chiar dacă zilele de fotomodel s-au încheiat.

Probabil, tocmai viaţa agitată e cea care o ţine în formă! Cert e că, zilele trecute, Elle a postat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare în costum de baie, iar reacţiile internauţilor au fost în lanţ. După cum era de aşteptat, fanii au felicitat-o pentru fizicul impresionant la cei 53 de ani: ”Arăţi splendid”, ”Eşti o adevărată inspiraţie pentru toate generaţiile”, ”Felicitări pentru stilul de viaţă sănătos şi pentru cum arăţi”.

image

Ei bine, da, Elle Macpherson arată minunat în acest costum de baie, care face parte din propria-i colecţie, şi care-i pune în evidenţă picioarele lungi şi tonifiate. Vedeta arată, cu siguranţă, de parcă n-ar mai îmbătrâni, bucurându-se la aproape 55 de ani de un fizic impresionant, fără cusur.

Aşa arăta în anul 2000.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png