Care este cea mai eficient─â metod─â de epilare definitiv─â?

18 februarie, 2020
3 epilare definitiva skinmedspa jpg jpeg

P─ârul corporal este natural, ├«ns─â de-a lungul istoriei omenirii, am c─âutat ├«n permanen┼ú─â cele mai bune metode de epilare. Nu ├«nt├ómpl─âtor, ├«n urm─â cu 2000 de ani, poetul roman Ovidiu, exilat ├«n Tomis, recomanda femeilor ├«n poemul s─âu Arta frumuse┼úii s─â scape de p─ârul de sub axil─â ┼či de pe picioare.

De┼či epilarea p─ârului nedorit este o op┼úiune personal─â, prea pu┼úine femei aleg s─â nu se epileze, deoarece senza┼úia de piele fin─â, curat─â, f─âr─â p─âr este incredibil de pl─âcut─â. Inclusiv unii b─ârba┼úi se epileaz─â pentru a sc─âpa de complexe.

Dac─â p├ón─â acum epilarea ├«nsemna durere, chin ┼či recuren┼ú─â, mai nou po┼úi beneficia de metode nedureroase, confortabile, sigure ┼či permanente, pentru a elimina definitiv p─ârul nedorit din orice zon─â a corpului. A┼čadar, dac─â te ├«ntrebi care este cea mai eficient─â metod─â de epilare permanent─â, f─â cuno┼čtin┼ú─â cu epilarea laser.

1 epilare permanenta skinmedspa jpg jpeg
stanga
dreapta
1 epilare permanenta skinmedspa jpg jpeg
3 epilare definitiva skinmedspa jpg jpeg

Câte tipuri de epilare cu laser există?

Cele mai populare trei tipuri de epilare cu laser sunt: laserul diod─â, laserul alexandrit ┼či laserul de tip Nd:Yag. Standardul de performan┼ú─â ├«n epilarea definitiv─â este impus ├«ns─â de laserul diod─â de ultim─â genera┼úie, care nu afecteaz─â pielea sau ┼úesutul ├«nconjur─âtor, este complet nedureros datorit─â sistemului de r─âcire ├«ncorporat, trat├ónd foliculita ┼či av├ónd rezultate vizibile dup─â prima ┼čedin┼ú─â.

Laserul de ultim─â genera┼úie Elysion PRO, votat cel mai bun sistem de epilare definitiv─â la nivel european, este disponibil ├«n cadrul clinicii SKiN MedSpa Bucure┼čti. Cu numeroase studii medicale ┼či rezultate dovedite clinic, beneficiind de exigenta certificare FDA, dispozitivul face parte din gama exclusivist─â de tratamente Cocoon Medical, lider ├«n domeniul esteticii la nivel mondial.

Cum aleg tipul de laser care mi se potrive┼čte?

Epilarea cu laser diod─â este eficient─â ┼či sigur─â chiar ┼či pe pielea bronzat─â, deci nu exist─â limit─âri pentru a beneficia de avantajele sale. De┼či se folose┼čte acela┼či dispozitiv laser, un specialist ├«n epilare definitiv─â va ┼čti cum s─â aleag─â protocolul ┼či s─â adapteze programul folosit ├«n func┼úie de caracteristicile individuale, ┼úin├ónd cont de tipul de piele ┼či firul de p─âr, pentru a te ajuta s─â ob┼úii cele mai bune rezultate. ├Änainte de a achizi┼úiona un pachet de epilare este indicat─â o consulta┼úie pentru a discuta orice nel─âmurire, dar ┼či pentru a ┼úi se explica ├«n detaliu planul de tratament.

Mai mult dec├ót at├ót, pentru a te asigura c─â nu ├«┼úi expui pielea ┼či s─ân─âtatea nici unui fel de risc, ai grij─â at├ót la clinica pe care o alegi, c├ót ┼či la dispozitivul folosit! Din p─âcate, exist─â o invazie de aparatur─â ieftin─â de tip replic─â, care promite multe, ├«ns─â realitatea este cu totul alta. F─âr─â studii clinice ├«ndelungate ┼či certific─âri serioase, f─âr─â un personal care cunoa┼čte ┼či respect─â protocolul de siguran┼ú─â, rezultatele sunt incerte iar riscul asumat ├«n ceea ce prive┼čte propria s─ân─âtate nu are pre┼ú. ├Än concluzie, ├«nainte de a alege un pachet de epilare definitiv─â, solicit─â c├ót mai multe informa┼úii despre dispozitivul folosit dar ┼či detalii privind instruirea speciali┼čtilor care ├«┼úi vor efectua tratamentul.

Cum funcţionează epilarea definitivă?

Laserul diodă folosit în cadrul SKiN MedSpa funcţionează pe principiul fototermolizei selective, care constă în absorbţia undei laser de către melanină, pigment care dă culoarea firului de păr, eliminând foliculul în siguranţă, fără ca pielea să fie afectată. În plus, dispozitivul Elysion Pro tratează zonele cu pilozitate mai rapid decât alte dispozitive, datorită modului de lucru dinamic.

Cât de dureroasă este epilarea definitivă cu laser?

├Än func┼úie de dispozitivul ┼či de tipul de laser folosit, epilarea definitiv─â poate s─â doar─â tare, pu┼úin sau deloc. La SKiN MedSpa consider─âm c─â epilarea definitiv─â ar trebui s─â elimine corvoada epil─ârii cu cear─â, nu s─â o substituie. De aceea, am ales s─â achizi┼úion─âm cea mai nou─â tehnologie laser, din categoria premium, astfel ├«nc├ót tratamentul s─â fie 100% nedureros. Epilarea cu laser diod─â efectuat─â cu dispozitivul Elysion Pro nu doare deloc datorit─â sistemului patentat ÔÇťcrystal freezeÔÇŁ.

Ce pre┼ú are epilarea definitiv─â ┼či de c├óte ┼čedin┼úe am nevoie?

La SKiN MedSpa po┼úi beneficia de o ┼čedin┼ú─â de test gratuit─â ┼či 50% reducere la pachetele cu mai multe ┼čedin┼úe. Pre┼úul unui pachet de epilare definitiv─â este mult mai economic dec├ót epilarea cu cear─â.

├Än general, vei avea nevoie de 6 - 9 ┼čedin┼úe efectuate la un interval regulat, la circa 6 - 8 s─âpt─âm├óni sau, dup─â caz, ├«n func┼úie de planul de tratament convenit. Foliculii de p─âr sunt distru┼či ├«n propor┼úie de 70% dup─â primele ┼čedin┼úe. Ac┼úiunea laserului diod─â de la SKiN MedSpa elimin─â, f─âr─â posibilitate de regenerare, r─âd─âcina firului de p─âr ├«n totalitate.

Epilare definitivă pentru bărbaţi?

Epilarea definitiv─â realizat─â ├«n clinica SKiN MedSpa este apreciat─â ┼či de b─ârba┼úii cu pilozitate excesiv─â, care suport─â greu durerea provocat─â de metodele clasice de epilare pentru a sc─âpa de p─ârul inestetic de pe spate, abdomen sau piept. ├Än loc s─â te expui riscurilor epil─ârii cu aparatur─â ieftin─â, apeleaz─â la solu┼úii de calitate premium. C├ónd ├«┼úi dore┼čti s─â te bucuri de o piele fin─â, ├«n siguran┼ú─â ┼či confort, dar ┼či de pre┼úuri accesibile pentru epilare definitiv─â, vino la SKiN MedSpa! Sun─â-ne la 0729 740 704 sau f─â-ne o vizit─â la clinic─â. Suntem deschi┼či 7 zile din 7 ┼či ne g─âse┼čti oric├ónd la etajul 1 din centrul comercial Drumul Taberelor.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg