Care este cel mai bun moment din an pentru o operaţie estetică?

3 septembrie, 2020
1 femeie se uita in oglinda jpg jpeg

Cel mai bun moment al anului pentru a face o intervenţie chirurgicală estetică depinde, evident, în primul rând de tine şi de obiectivele tale. Totuşi, este mai bine să te supui unor astfel de proceduri în anumite perioade ale anului, pentru a beneficia o perioadă adecvată de recuperare, dar şi pentru a putea ascunde mai eficient eventualele semne ale operaţiilor.

O bună planificare îţi va permite, de asemenea, să faci o altă serie de schimbări în relaţie cu noul tău look. Poate fi vorba de aspecte legate de tunsoare, culoarea părului sau de o întreagă garderobă, în funcţie de tipul de procedură pe care îl ai în vedere.

În timp ce lunile de iarnă reprezintă o perioadă foarte populară pentru intervenţiile estetice, deoarece majoritatea oamenilor au mai mult timp liber în perioada sărbătorilor, există şi alte opţiuni.

Decembrie – martie

Potrivit specialiştilor, iarna este momentul ideal pentru aproape orice tip de operaţie estetică, de la facelift până la liposuctie. Vremea mai rece permite hainelor mai voluminoase să ascundă eventualele inflamaţii şi echimoze. Eşarfele, fularele şi pălăriile ascund, de asemenea, efectele unor intervenţii precum liftingul facial, retuşul pleoapelor, intervenţiile cu laser sau rinoplastia. Puloverele şi pantalonii voluminoşi camuflează o schimbare evidentă şi rapidă a siluetei, apărută în urma unor operaţii de mărire a sânilor sau a unei liposucţii. 

Pe de altă parte, iarna este un anotimp ideal pentru a face o operaţie estetică şi datorită faptului că, după astfel de intervenţii, este optim să eviţi expunerea directă la soare, ceea ce vara este mai dificil.

În altă ordine de idei, o schimbare radicală a aspectului fizic este una dintre cele mai populare decizii pe care femeile o iau de Anul Nou şi multe preferă să bată fierul cât e cald.

Aprilie – iunie

Primăvara este un alt sezon aglomerat pentru specialiştii din domeniu şi unul cu numeroase  avantaje. Pentru multe femei, pregătirea pentru sezonul cald, cu nemulţumirile aferente unei mai mari expuneri a corpului în public, este un stimulent puternic care le determină să apeleze la chirurgia estetică, pentru a arăta exact aşa cum îşi doresc. Dacă eşti împotriva operaţiilor estetice pe perioada iernii, deoarece vrei să te bucuri liniştită de sărbători sau de sporturile de iarnă, multe dintre aceleaşi avantaje enunţate pentru perioada decembrie –  martie se aplică şi acum.

Iulie – august

Chiar dacă vara nu este cea mai populară perioadă din an pentru intervenţiile chirurgicale, are şi ea avantajele sale. În mod tradiţional, lunile de vară sunt luni de concediu, deci poţi avea suficient de mult timp la dispoziţie, chiar dacă la interior, pentru a te odihni şi a te reface. Atât timp cât ai răbdare să rămâi suficient timp în casă, departe de soare, poţi lua în considerare o intervenţie chirurgicală şi vara, asta dacă şi medicul tău este de acord. De asemenea, trebuie să ai în vedere că multe proceduri de remodelare corporală necesită purtarea unor bandaje elastice sau echipamente speciale care poate nu ţi se vor părea confortabil de purtat pe caniculă. De reţinut este că vara nu este absolut deloc un moment potrivit pentru tratamentele de rejuvenare cu laser, deoarece, în unele cazuri, zonele tratate nu trebuie să aibă nicio expunere la soare timp de cel puţin şase săptămâni!

Septembrie – noiembrie

Toamna este, de asemenea, un sezon potrivit pentru a face o operaţie estetică. Dacă vrei să te bucuri de vară sau dacă vrei să petreci mai mult timp cu copiii în timpul vacanţei lor şcolare, poţi să iei în calcul o intervenţie efectuată toamna. În principal, te vei bucura de aceleaşi avantaje ca în perioada primăverii. O operaţie estetică programată toamna îţi va lăsa timpul necesar pentru recuperare astfel încât să arăţi splendid de sărbătorile de final de an.

O operaţie estetică implică mai multe decizii care trebuie luate cu responsabilitate şi fiind bine informată, astfel încât rezultatul să fie acela pe care ţi-l doreşti.

Sursa foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg