Care este cel mai bun moment din an pentru o operaţie estetică?

3 septembrie, 2020
1 femeie se uita in oglinda jpg jpeg

Cel mai bun moment al anului pentru a face o interven┼úie chirurgical─â estetic─â depinde, evident, ├«n primul r├ónd de tine ┼či de obiectivele tale. Totu┼či, este mai bine s─â te supui unor astfel de proceduri ├«n anumite perioade ale anului, pentru a beneficia o perioad─â adecvat─â de recuperare, dar ┼či pentru a putea ascunde mai eficient eventualele semne ale opera┼úiilor.

O bună planificare îţi va permite, de asemenea, să faci o altă serie de schimbări în relaţie cu noul tău look. Poate fi vorba de aspecte legate de tunsoare, culoarea părului sau de o întreagă garderobă, în funcţie de tipul de procedură pe care îl ai în vedere.

├Än timp ce lunile de iarn─â reprezint─â o perioad─â foarte popular─â pentru interven┼úiile estetice, deoarece majoritatea oamenilor au mai mult timp liber ├«n perioada s─ârb─âtorilor, exist─â ┼či alte op┼úiuni.

Decembrie ÔÇô martie

Potrivit speciali┼čtilor, iarna este momentul ideal pentru aproape orice tip de opera┼úie estetic─â, de la facelift p├ón─â la liposuctie. Vremea mai rece permite hainelor mai voluminoase s─â ascund─â eventualele inflama┼úii ┼či echimoze. E┼čarfele, fularele ┼či p─âl─âriile ascund, de asemenea, efectele unor interven┼úii precum liftingul facial, retu┼čul pleoapelor, interven┼úiile cu laser sau rinoplastia. Puloverele ┼či pantalonii volumino┼či camufleaz─â o schimbare evident─â ┼či rapid─â a siluetei, ap─ârut─â ├«n urma unor opera┼úii de m─ârire a s├ónilor sau a unei liposuc┼úii. 

Pe de alt─â parte, iarna este un anotimp ideal pentru a face o opera┼úie estetic─â ┼či datorit─â faptului c─â, dup─â astfel de interven┼úii, este optim s─â evi┼úi expunerea direct─â la soare, ceea ce vara este mai dificil.

├Än alt─â ordine de idei, o schimbare radical─â a aspectului fizic este una dintre cele mai populare decizii pe care femeile o iau de Anul Nou ┼či multe prefer─â s─â bat─â fierul c├ót e cald.

Aprilie ÔÇô iunie

Prim─âvara este un alt sezon aglomerat pentru speciali┼čtii din domeniu ┼či unul cu numeroase  avantaje. Pentru multe femei, preg─âtirea pentru sezonul cald, cu nemul┼úumirile aferente unei mai mari expuneri a corpului ├«n public, este un stimulent puternic care le determin─â s─â apeleze la chirurgia estetic─â, pentru a ar─âta exact a┼ča cum ├«┼či doresc. Dac─â e┼čti ├«mpotriva opera┼úiilor estetice pe perioada iernii, deoarece vrei s─â te bucuri lini┼čtit─â de s─ârb─âtori sau de sporturile de iarn─â, multe dintre acelea┼či avantaje enun┼úate pentru perioada decembrie ÔÇô  martie se aplic─â ┼či acum.

Iulie ÔÇô august

Chiar dac─â vara nu este cea mai popular─â perioad─â din an pentru interven┼úiile chirurgicale, are ┼či ea avantajele sale. ├Än mod tradi┼úional, lunile de var─â sunt luni de concediu, deci po┼úi avea suficient de mult timp la dispozi┼úie, chiar dac─â la interior, pentru a te odihni ┼či a te reface. At├ót timp c├ót ai r─âbdare s─â r─âm├ói suficient timp ├«n cas─â, departe de soare, po┼úi lua ├«n considerare o interven┼úie chirurgical─â ┼či vara, asta dac─â ┼či medicul t─âu este de acord. De asemenea, trebuie s─â ai ├«n vedere c─â multe proceduri de remodelare corporal─â necesit─â purtarea unor bandaje elastice sau echipamente speciale care poate nu ┼úi se vor p─ârea confortabil de purtat pe canicul─â. De re┼úinut este c─â vara nu este absolut deloc un moment potrivit pentru tratamentele de rejuvenare cu laser, deoarece, ├«n unele cazuri, zonele tratate nu trebuie s─â aib─â nicio expunere la soare timp de cel pu┼úin ┼čase s─âpt─âm├óni!

Septembrie ÔÇô noiembrie

Toamna este, de asemenea, un sezon potrivit pentru a face o opera┼úie estetic─â. Dac─â vrei s─â te bucuri de var─â sau dac─â vrei s─â petreci mai mult timp cu copiii ├«n timpul vacan┼úei lor ┼čcolare, po┼úi s─â iei ├«n calcul o interven┼úie efectuat─â toamna. ├Än principal, te vei bucura de acelea┼či avantaje ca ├«n perioada prim─âverii. O opera┼úie estetic─â programat─â toamna ├«┼úi va l─âsa timpul necesar pentru recuperare astfel ├«nc├ót s─â ar─â┼úi splendid de s─ârb─âtorile de final de an.

O opera┼úie estetic─â implic─â mai multe decizii care trebuie luate cu responsabilitate ┼či fiind bine informat─â, astfel ├«nc├ót rezultatul s─â fie acela pe care ┼úi-l dore┼čti.

Sursa foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg