Care sunt cele mai frumoase femei din lume, potrivit științei

19 octombrie, 2022
Bella Hadid, Getty (1) jpg

Știința a dezvăluit care este, la ora actuală, cea mai frumoasă femeie din lume. Actrița are 29 de ani și joacă în ”Killing Eve”.

Jodie Comer le detronează pe toate frumusețile lumii căci, potrivit științei, are o proporție de 94.5% din tiparul de aur al frumuseții de manual. Phi, proporția care măsoară perfecțiunea fizică.

Jodie Comer, Getty (3) jpg

Ochii ei, sprâncenele, nasul, buzele, bărbia și forma facială au fost măsurate științific și ea este femeia care se apropie cel mai mult de noțiunea de perfecțiune din Grecia antică.

Și poate că pare superficial să analizezi o persoană doar după atributele fizice, însă Proporția de Aur este o ecuație matematică descoperită de greci în încercarea lor de a măsura frumusețea.

Se pornește de la premisa că, cu cât ești mai aproape de numărul Phi (1618), cu atât mai frumos ești.

Jodie Comer a fost analizată după acest tipar, de Dr. Julian De Silva și conform proporțiilor științifice, actrița este cea mai frumoasă din lume la ora actuală. Are un rating de 94.52% din Proporția de Aur Phi. Cel mai ridicat procent este la nas, de 98.7% perfecțiune.

Pe locul 2 s-a clasat Zendaya, în vârstă de 26 de ani, iubita lui Spiderman Tom Holland.

Ea are un procent total de 94.37%, în timp ce Bella Hadid, în vârstă de 25 de ani, s-a clasat pe locul al treilea, cu un procent al perfecțiunii de 94.35%.

Pe locul 4 s-a clasat Beyoncé, 41 de ani, cu un scor de 92.44%.

beyonce

Lista a fost compilată folosind cele mai recente tehnici de cartografiere computerizată de chirurgul estetician Dr. Julian De Silva, care folosește tehnologia în munca sa.

Comentând rezultatele, Dr. De Silva, care conduce Centrul de Chirurgie Plastică și Cosmetică Facială Avansată din Londra, a spus: „Jodie Comer a fost câștigătoarea clar, atunci când toate elementele feței au fost măsurate pentru perfecțiunea fizică.

A avut cea mai mare valoare generală pentru poziționarea nasului și a buzelor, cu un scor de 98,7%, care este la doar 1,3% distanță de perfecțiune. Jodie a avut, de asemenea, cel mai mare scor pentru lățimea și lungimea nasului și a fost aproape de vârf în ceea ce privește forma buzelor și poziția ochilor. Singurul element care a tras-o în jos a fost scorul de la sprâncene, cu un procent de 88% din perfecțiune.”, a notat medicul.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg