Carmen Negoiţă are 5 argumente în favoarea părului scurt

14 ianuarie, 2016
5 motive pentru care sa alegi parul scurt in 2016 1 jpeg

Vrei să faci o schimbare de look? Uite de ce ar trebui să te tunzi scurt.

Tunsoare à la Carmen Negoiţă.

Carmen Negoiţă e dependentă de schimbări, iar noul an nu putea debuta fără o altă schimbare de look. Acum, vedeta a ajuns să aibă părul la fel de scurt ca fiul său, dar nu-i pare rău, chiar adoră acest tip de tunsoare. Ba chiar are 5 argumente în favoarea purtării părului scurt, pe care le detaliază pe blogul personal

1. Îl coafez în 10 minute. Nu vă imaginaţi acum că nu mai trebuie să trec pe la coafor… Însă nu atât de des cât o făceam atunci când aveam părul lung. Şi, slavă Domnului, e tocmai bine pentru că, în orele în care eram blocată la salon, acum rezolv toate treburile de zi cu zi. După un antrenament la sală, în 10 minute, îmi fac o coafură decentă doar cu o perie şi un uscător de păr. Iar, dacă tot nu stă, pun puţin gel pe degete şi îl modelez. La fel de uşor este şi în vacanţe, când nu mai trebuie să caut cu disperare un coafor. În plus, atunci când începe să crească, nu e necesar să fug imediat la coafor, ci îl pot retuşa cu o maşină de tuns, cum este cea de la Babyliss.

2. Îmi pune în evidenţă trăsăturile feţei. Auzim tot timpul că părul lung este o dovadă de feminitate. Consider, însă, că părul scurt îţi luminează faţa, îţi scoate în evidenţă ochii, pomeţii, buzele, forma feţei, iar acest lucru poate să fie foarte sexy. Firesc, nu vă imaginaţi că o să fiţi pe placul tuturor, însă nici nu cred că vă doriţi asta, nu?

3. Pot trece cu usurinţă de la un look punk, la unul chic sau retro. În funcţie de ţinută pe care o am, pot să aleg şi coafura care mi se potriveşte. Cu volum, întins pe spate, natural… Orice stil se poate realiza şi pe un păr scurt, chiar cu mai puţin efort.

4. Sunt în tendinţe. „Everyone is going short“, scriau cei de la „Marie Claire“ într-un articol. Eu mi-am dorit părul scurt de aproape doi ani, însă nu m-am tuns ca să fiu neapărat în tendinţe, ci pentru că asta consider că mă reprezintă. Dar, dacă sunt şi în trend, cu atât mai bine! :)

5. Se potriveşte mult mai bine cu stilul meu androgin. Nu sunt anti-bucle, rochii supermulate, dar nu cred că acestea mă reprezintă în totalitate. În schimb, un costum de inspiraţie masculină, alături de un păr scurt şi pantofi cu toc reprezintă conceptul meu de a fi sexy“.

Şi părul scurt poate fi sexy.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg