Ce cântăreaţă internaţională se laudă cu acest abdomen?

14 februarie, 2017
Mel B abdomen jpeg

A fost o vreme când silueta ei lăsa de dorit, însă acum, la cei 41 de ani, cântăreaţa arată mai bine ca oricând şi se mândreşte pe reţelele de socializare cu un trup sculptat.

Mel B arată nemaipomenit!

Mel B, căci despre ea era vorba, îşi răsfaţă fanii internauţi cu cadre dintre cele mai revelatoare. Cea mai recentă postare a sa este o fotografie în care apare arătându-şi abdomenul bine lucrat la sală.

După cum era de aşteptat, postarea artistei n-a trecut neobservată de către fanii săi, aceştia răsplătind-o cu numeroase comentarii şi aprecieri virtuale. ”41 de ani şi arăţi de vis”, ”Sunt în şoc, cât de bine arăţi”, ”Tu arăţi din ce în ce mai bine, de la un an la altul”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fanii internauţi pe pagina oficială a cântăreţei.

Pe vremea când făcea parte din Spice Girls / după cea de-a treia naştere

Vorbind despre eforturile ei de a ajunge să arate aşa, Melanie declara că şi-a propus să dea toate kilogramele jos dobândite în timpul ultimei sarcini şi să arate ca pe vremea când făcea parte din Spice Girls: ”Aveam pătrăţele pe abdomen. Eram foarte slabă şi tonifiată. După ce am născut-o pe Madison m-am îngrăşat mult. Picioare, fund, burtă, braţe... peste tot. (...) După ce ai un copil, vrei să-ţi intri în formă, să-ţi aduci aminte cum te simţeai cu nouă luni în urmă. Mai ales dacă lucrezi în televiziune şi eşti tot timpul în atenţia publicului”.



Recente pe Ok! Magazine

Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg