Ce coafuri de vedetă se poartă în 2015

3 februarie, 2015
rp jessica chastain ab461356678 0 jpg jpeg

Cunoscutul hair stilist Cristi Pascu susţine că în 2015 sunt la modă coafurile ce presupun împletituri, noduri, bucle rebele, cărare exagerată într-o parte, dar şi aspect voluminos sau sauvage. Specialistul subliniază însă că, dincolo de tendinţe, este important

Cunoscutul hair stilist Cristi Pascu susţine că în 2015 sunt la modă coafurile ce presupun împletituri, bucle rebele, cărare exagerată într-o parte, dar şi aspect voluminos sau sauvage.

Specialistul subliniază însă că, dincolo de tendinţe, este important ca alegerea coafurilor să fie făcută în funcţie de fizionomie, la sfatul unui hair stilist experimentat.

O parte din tendinţele de anul trecut se regăsesc şi în 2015. Vorbim în continuare de împletituri, coafuri cu noduri sau cozi înodate, coafuri cu volum şi uşor ciufulite (aşa cum a purtat Jennifer Lopez la cele mai recente premii), wet look, bucle rebele, tip sauvage, în cascadă pentru a da un aspect natural".

image

Se poartă cozile de tip cal cu influenţe retro, cu cărare dusă la extrem într-o parte, ori combinate cu wet look. Sunt in tendinţe cozile aplicate şi accesorizate cu adaosuri de păr. Ca şi accesoriii, purtaţi creştişori, agrafe, ace de păr sau diverse accesorii din piele, pene, flori, eşarfe îmbinate cu şuviţele de păr, coroniţe sau diademe”, explică Pascu.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

bijuterii (1) jpg
fatete dentare jpg
Soprana Pop Opera IANA NOVAC   3 jfif
okmagazine ro (3) jpg
Top 5 sfaturi pentru a face fata zilelor toride de vara jpg
okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling