Ce coafuri de vedetă se poartă în 2015

3 februarie, 2015
rp jessica chastain ab461356678 0 jpg jpeg

Cunoscutul hair stilist Cristi Pascu susţine că în 2015 sunt la modă coafurile ce presupun împletituri, noduri, bucle rebele, cărare exagerată într-o parte, dar şi aspect voluminos sau sauvage. Specialistul subliniază însă că, dincolo de tendinţe, este important

Cunoscutul hair stilist Cristi Pascu susţine că în 2015 sunt la modă coafurile ce presupun împletituri, bucle rebele, cărare exagerată într-o parte, dar şi aspect voluminos sau sauvage.

Specialistul subliniază însă că, dincolo de tendinţe, este important ca alegerea coafurilor să fie făcută în funcţie de fizionomie, la sfatul unui hair stilist experimentat.

O parte din tendinţele de anul trecut se regăsesc şi în 2015. Vorbim în continuare de împletituri, coafuri cu noduri sau cozi înodate, coafuri cu volum şi uşor ciufulite (aşa cum a purtat Jennifer Lopez la cele mai recente premii), wet look, bucle rebele, tip sauvage, în cascadă pentru a da un aspect natural".

image

Se poartă cozile de tip cal cu influenţe retro, cu cărare dusă la extrem într-o parte, ori combinate cu wet look. Sunt in tendinţe cozile aplicate şi accesorizate cu adaosuri de păr. Ca şi accesoriii, purtaţi creştişori, agrafe, ace de păr sau diverse accesorii din piele, pene, flori, eşarfe îmbinate cu şuviţele de păr, coroniţe sau diademe”, explică Pascu.

image
image


Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha   Insta (5) jpg
BD 2024 new photo clean jpg
image 123650291 JPG
EtMnWfl   Imgur jpg
Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
okmagazine ro (2) jpg
Iquos mov (1) jpg
Ești fan muzică rock Unde poți asculta muzică live în București jpg
pexels steve 845248 (1) jpg
okmagazine ro (1) jpg
Afis DROPDOWN 2 deschidere jpg
index jpg
okmagazine ro (1) jpg
okmagazine jpg
Matthew Perry, Foto Getty (2) jpg
3 jpg
Cum să îți creezi biroul perfect dacă lucrezi de acasă jpg
Carnova jpg