Ce intervenţie şi-a făcut Monica Anghel după ce a slăbit 30 de kg? Artista arată mai bine ca oricând

10 iunie, 2019
1 monica anghel main jpg jpeg

Ultimii doi ani au venit la pachet cu schimbări drastice în viaţa celebrei Monica Anghel. După operaţia la coloană, suferită în 2017, artista a slăbit nu mai puţin de 30 de kg. Acum, a ajuns din nou pe mâna doctorilor, însă pentru un artificiu estetic.

Jovială cum o ştim, Monica Anghel a mărturisit că după ce a slăbit 30 de kilograme s-a văzut nevoită să apeleze din nou la medici. De data aceasta, însă, pentru a rezolva nişte riduri de expresie, apărute în urma faptului că a slăbit foarte mult.

Într-un interviu cu Antena Stars, artista de 48 de ani a recunoscut că şi-a făcut botox în frunte. „Mi-am făcut în zona asta (n.r. frunte) botox. Acum pot să mă încrunt cât vreau. Şi când mă enervez sunt la fel de senină. Ce e foarte bine. Asta e singura intervenţie pe care am făcut-o după ce am slăbit cele 30 de kilograme”, a declarat Monica Anghel.

stanga
dreapta
2 monica anghel 4 jpg jpeg
3 monica anghel 5 jpg jpeg
4 monica anghel 6 jpg jpeg
9 monica anghel jpg jpeg
10 monica anghel jpg jpeg
11 monica anghel 3 jpg jpeg

Vorbind despre imboldul de a-şi injecta botox, Monica Anghel a mărturisit că cei din jur au convins-o de necesitatea acestui tratament: ”M-au determinat oamenii din jurul meu pentru că eu nu voiam să fac chestia asta. Dar toată lumea mi-a spus: ”Băi, trebuie să faci ceva că ai slăbit şi eşti din ce în ce mai încruntată. Ţi se adâncesc dungile astea şi pari supărată tot timpul”. Şi toată lumea îmi spunea să nu mai stau încruntată. Deja nu mai suportam când îmi zice cineva asta. Ei, uite că nu mai stau. Na!”.Recente pe Ok! Magazine

alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg