Ce mănâncă Bella Hadid pentru a arăta atât de bine

14 decembrie, 2016
Victoria's Secret Fashion Show, Runway, Grand Palais, Paris, France   30 Nov 2016 jpeg

Este unul dintre ”Îngeraşii” care s-au alăturat echipei ”Victoria`s Secret”, anul acesta. Este, de asemenea, o figură cunoscută în comunitatea modelelor internaţionale, graţie fizicului impresionant şi a versalităţii de care a dat dovadă până acum.

Bella Hadid a defilat pentru prima dată pentru Victoria's Secret

De aceea, Bella a fost intervievată de zeci de ori până acum pentru a se afla secretul siluetei sale perfecte. Culmea e că aceasta a declarat întodeauna că nu face nimic special pentru a arăta aşa, şi că-n niciun caz nu recurge la diete stricte.

Zilele trecute, însă, Bella a postat pe Snpachat o imagine pentru a le demonstra tuturor că nu are restricţii alimentare şi că mănâncă tot ce pofteşte.

image

Glumind, Bella a menţionat că ea mănâncă zi de zi cartofi prăjiţi şi caşcaval pane cu ketchup. Mda, ce să mai spunem? E clar o norocoasă şi că organismul o ajută foarte mult la cei 20 de ani pentru a digera foarte rapid caloriile ingerate.

Gigi Hadid, sora mai mare a Bellei Hadid

De altfel, şi sora sa mai mare, Gigi Hadid, care de asemenea defilează pentru ”Victoria`s Secret”, a declarat că nu e un fan al dietelor şi că nu-i place să facă sport prea mult. ”Dieta mea din prezent este pe bază de pizza. În ultima vreme, numai asta am mâncat. Nu mă dau în vânt după sport, dar câteodată fac cardio sau alerg, iar o zi pe săptămână consum numai sucuri verzi.”, a declarat Gigi, recent.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg