Ce pasiuni are Diana Bart?

9 mai, 2016
diana bart jpeg

Diana Bart, vedeta Prima Tv, a apelat la make up artistul Ciftci Elena si pentru un curs de automachiaj. Prezentatoarea emisiunii Click de la Prima TV este una din persoanele publice preocupata de dezvoltarea personală şi învăţarea continuă. În timpul liber, Diana se relaxează realizând portrete în creion, a terminat un curs de gătit şi unul de design interior. Dar ea este pasionată în egală măsură şi de machiaj fiind foarte preocupată să ştie exact cum trebuie să se machieze pentru a-şi scoate în evidenţă puctele forte şi cum să mascheze imperfecţiunile.

Diana Bart

„Petrec foarte puţin timp în faţa oglinzii, chiar şi atunci când mă machiez pentru emisiune. Îmi place machiajul cât mai natural şi cât mai rapid. Iar în fiecare seară, ritualul de curăţare a feţei include demachierea cu o loţiune micelară, apă termală, cremă purificatoare şi ser de ochi. Eu cred că nu există femei urâte, ci doar femei care nu ştiu să-şi pună în evidenţă trăsăturile. Iar atunci când ai grijă de tine, te respecţi şi te iubeşti, din interior spre exterior vine şi frumuseţea” spune Diana.

A făcut un curs de make-up

Make up artistul Ciftci Elena cu o vastă experienţă în make up-ul profesionist  şi cursuri de automachiaj a venit în ajutorul Dianei cu sfaturi practice care să-i reducă timpul pentru machiaj. „Un machiaj perfect este acela care îţi pune în evidenţă calităţile şi îţi ascunde defectele. Ochii căprui, cum sunt cei ai Dianei, sunt foarte des întâlniţi, sunt jucăuşi şi au o profunzime aparte. În general, li se potrivesc aproape toate culorile de make-up, dar în funcţie de nuanţa pielii şi a irisului, este important să ştii să le alegi pe acelea care îţi completează cel mai bine trăsăturile”, declară Elena Ciftici.

A învăţat trucuri eficiente

Make up artistul a sfătuit o pe Diana sa evite culorile foarte deschise, ca să nu ai un look şters, tern. „Te vor face să pari dură sau, şi mai grav, ştearsă. Verdele evidenţiază frumos marourile, însă nu nuanţele pale, pentru că vor face ca partea albă a ochiului să pară gălbuie. Acelaşi efect îl are şi albastrul deschis, bleu sau azur. Albastrul ideal este sidefat, într-o nuanţă închisă” a mai sfătuit-o Elena pe Diana Bart.