Ce s-a întâmplat cu feţele lor?

10 ianuarie, 2014
fergie 76108723 jpeg

Pe feţele lor nu se mai citeşte nimic. Poate doar obsesia pentru chirurgia estetică, în încercarea disperată de-a rămâne în jocul celebrităţii, la Hollywood. Căci bătrâneţea sigur ar avea un chip mai atrăgător decât cel artificial, pe care-l afişează, în ultimul timp, aceste vedete. Fergie Iată o vedetă în cazul căreia procedurile ce-ar trebui s-o menţină tânără reuşesc exact contrariul: s-o îmbătrânească.

Pe feţele lor nu se mai citeşte nimic. Poate doar obsesia pentru chirurgia estetică, în încercarea disperată de-a rămâne în jocul celebrităţii, la Hollywood. Căci bătrâneţea sigur ar avea un chip mai atrăgător decât cel artificial, pe care-l afişează, în ultimul timp, aceste vedete.

Fergie acum (stânga) şi în 2003, jos

image

Iată o vedetă în cazul căreia procedurile ce-ar trebui s-o menţină tânără reuşesc exact contrariul: s-o îmbătrânească. Căci, zilele acestea, puţin o cred pe cuvânt pe soţia lui Josh Duhamel când aceasta le spune că are doar 38 de ani. Comparând fotografii mai vechi ale lui Fergie, de la începutul anilor 2000, cu cele recente, chirurgii esteticieni au constatat că vedeta a bifat numeroase intervenţii estetice, ca de exemplu mărirea sânilor, implanturi la nivelul obrajilor şi a maxilarului, ridicarea frunţii şi a sprâncenelor şi rinoplastie. Cum se apără Fergie? Cântăreaţa recunoaşte că trecut prin transformări fizice, dar că astea se datorează strict machiajului şi-a schimbării nuanţei părului. „Am făcut două schimbări majore: cărarea pe mijloc şi buzele în rujuri neon“, glumeşte Fergie. Yeah, right!

Click pe următoarea!

Olivia Newton-John acum (stânga) şi în 1978, jos

image

În încercarea de-a ţine timpul şi imaginea ei din „Grease“ pe loc, actriţa ajunsă acum la 65 de ani a căzut victimă chirurgiei estetice… de neam prost. Uitând, se pare, de propria declaraţie, cum că un zâmbet este cel mai bun facelift, Olivia nu mai poate schiţa zilele acestea decât cel mult un rânjet. Chirurgul Joseph Hkeik, citat de OK! Australia, este necruţător: „Forma feţei ei s-a schimbat de la cea ovală şi feminină la una mai degrabă masculină, pătrăţoasă. Acesta poate fi rezultatul unui implant plasat greşit şi în exces la nivelul feţei.“ Ei bine, se pare că, într-adevăr, Olivia a dezvoltat o obsesie pentru operaţiile estetice, din moment ce fiica acesteia a apelat la ajutorul lui John Travolta, prieten apropiat cu actriţa şi fostul ei coleg din „Grease“, pentru a o face pe mama sa să renunţe la această dependenţă. Totuşi, parcă John Travolta nu este cel mai potrivit pentru această misiune…

Click pe următoarea!

Nicki Minaj acum (stânga) şi în 2010 şi circa 2008, jos

image

Atât de tânără şi, totuşi, atât de operată. La doar 31 de ani, extravaganta cântăreaţă este suspectată a fi intervenit, pe ici, pe colo, în munca Mamei Naturi. Doctorul Angelo Tsirbas, citat tot de OK! Australia, crede că Nicki şi-a făcut o intervenţie la nivelul pleoapelor, şi anume îndepărtarea excesului de piele şi a pungilor de grăsime, şi una de subţiere a nasului. „N-am făcut niciun fel de operaţie estetică la faţă. Este machiaj“, se apară Nicki Minaj. Ce-are de zis atunci despre faimosul ei posterior, mărit, se zvoneşte, cu ajutorul implanturilor? Căci fotografiile din adolescenţadivei din Trinidad-Tobago ne-o arată cu un dorsal cât se poate de plat, diferenţa faţă de cel actual fiind ca de la cer la pământ. Credeţi că s-a oprit aici? În niciun caz. Nicki şi-a asortat la posteriorul imens şi o pereche de sâni la fel de uriaşi.

image

Foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

De ce este important ca parintii sa se joace alaturi de copii in primii ani de viata jpg
comunicat 1920x1080 png
femeie afaceri incredere jpg
De ce să alegi un Samsung într o eră a Iphone ului Iată 3 motive chiar aici! jpg
Ben Schnetzer Headshot Photo by Emilio Madrid Kuser Low Rez[2] jpeg
Afis LineUp FULL   cu Parteneri   16p9 1920x1080px NVS   Digital RE 8iun png
SAGA X Greenpoint jpeg
Stephan Pelger jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Acreditare Internationala pentru chirurgia cardiovasculara minim invaziva de la SANADOR 07 06 2023 (1) jpg
Cum sa te pregatesti pentru aniversarea cuiva apropiat   ce sa ai in vedere atunci cand te duci la petrecerea de ziua unui prieten jpg
Kanye West, Profimedia (1) jpg
okmagazine deconovo gVKmonDbotU unsplash jpg
Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg