Ce vedetă sexy s-a tuns foarte scurt?

18 iulie, 2016
sdgsg jpeg

Când poţi face totul şi ai totul, e cam uşor să te plictiseşti. Pentru unele vedete, schimbarea de peisaj vine cu o casă nouă, o maşină de invidiat sau o iubită parcă coborâtă din cer. Sau nu, căci îi avem şi pe cei care preferă să şocheze într-un fel sau altul. Şi le mai avem pe celebrităţile pentru care schimbarea a devenit ordine de zi şi care preferă să îşi schimbe imaginea de la o zi la alta.

O adevărată reprezentantă a sexului frumos şi-a schimbărilor şocante ori dramatice de pe-o zi pe alta este nimeni alta decât mezina Kylie Jenner. De data asta, nu e vorba de nicio operaţie estetică, injectări în buze ori machiaje stridente. Este vorba de o tunsoare nouă - oarecum nouă, căci bruneta a mai fost tunsă bob, dar nu atât de scurt.

Kylie s-a pozat pentru social media

Kylie cea de 18 ani şi-a tuns părul de abanos ceva mai drastic, alegând o tunsoare bob scurt asimetric. O prinde foarte bine, ce-i drept. Starleta pare acum ceva mai matură şi mai sofisticată chiar cu acest look, astfel că şi fanii s-au întrebat dacă e într-adevăr vorba de o tunsoare nouă sau doar de un experiment cu peruci.

Bruneta a apărut cu noul look la un eveniment, alături de mama ei

Bineînţeles, când dai naştere unui imperiu bazat pe vânzările şi promovarea de produse cosmetice semnate de numele tău, e lesne de înţeles de ce te tentează să încerci lucruri noi, care să menţină interesul viu al fanilor. Iar Kylie e, pe lângă un antreprenor de succes, pare-se, şi pasionată de noile trenduri.

image

Credem, însă, că se va plictisi de tunsoarea bob scurt, dacă este vorba într-adevăr de o schimbare a brunetei şi nu doar o joacă pentru reţelele de socializare.

FOTO INSTAGRAMRecente pe Ok! Magazine

Sandra Bullock a vandut ferma de avocado   profimedia 0725087419 jpg
birou PNG
Freelancer PNG
Casa PNG
masina PNG
Tipuri de cafea PNG
Angelina Jolie la Paris, Profimedia (5) jpg
implanturi dentare jpg
loredana groza JPG
Paris jpg
croissants 4077817 1920 jpg
Sursa de imagine Valentin Valkov Shutterstock com jpg
Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}