Ce vedetă sexy s-a tuns foarte scurt?

18 iulie, 2016
sdgsg jpeg

Când poţi face totul şi ai totul, e cam uşor să te plictiseşti. Pentru unele vedete, schimbarea de peisaj vine cu o casă nouă, o maşină de invidiat sau o iubită parcă coborâtă din cer. Sau nu, căci îi avem şi pe cei care preferă să şocheze într-un fel sau altul. Şi le mai avem pe celebrităţile pentru care schimbarea a devenit ordine de zi şi care preferă să îşi schimbe imaginea de la o zi la alta.

O adevărată reprezentantă a sexului frumos şi-a schimbărilor şocante ori dramatice de pe-o zi pe alta este nimeni alta decât mezina Kylie Jenner. De data asta, nu e vorba de nicio operaţie estetică, injectări în buze ori machiaje stridente. Este vorba de o tunsoare nouă - oarecum nouă, căci bruneta a mai fost tunsă bob, dar nu atât de scurt.

Kylie s-a pozat pentru social media

Kylie cea de 18 ani şi-a tuns părul de abanos ceva mai drastic, alegând o tunsoare bob scurt asimetric. O prinde foarte bine, ce-i drept. Starleta pare acum ceva mai matură şi mai sofisticată chiar cu acest look, astfel că şi fanii s-au întrebat dacă e într-adevăr vorba de o tunsoare nouă sau doar de un experiment cu peruci.

Bruneta a apărut cu noul look la un eveniment, alături de mama ei

Bineînţeles, când dai naştere unui imperiu bazat pe vânzările şi promovarea de produse cosmetice semnate de numele tău, e lesne de înţeles de ce te tentează să încerci lucruri noi, care să menţină interesul viu al fanilor. Iar Kylie e, pe lângă un antreprenor de succes, pare-se, şi pasionată de noile trenduri.

image

Credem, însă, că se va plictisi de tunsoarea bob scurt, dacă este vorba într-adevăr de o schimbare a brunetei şi nu doar o joacă pentru reţelele de socializare.

FOTO INSTAGRAM



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg