Cea mai eficientă metodă de epilare, pentru cele mai fine picioare

30 august, 2011

Sfârşitul verii îţi propune cea mai fierbinte ofertă a sezonului: 5 şedinţe de epilare definitivă a gambelor cu tehnologia de ultimă generaţie SPL (Square Pulse Light), la doar 590 RON în loc de 2.950 RON

Sfârşitul verii îţi propune cea mai fierbinte ofertă a sezonului: 5 şedinţe de epilare definitivă a gambelor cu tehnologia de ultimă generaţie SPL (Square Pulse Light), la doar 590 RON în loc de 2.950 RON, numai la Style Avangarde Beauty Center.

Pentru picioare catifelate şi rezultate garantate, oferta zilei de pe FunDeal.ro îţi pune la dispoziţie două luni pentru a folosi prima şedinţă de tratament, urmând ca restul de patru şedinţe să le programezi oricând. Astfel, bronzul tău nu are de suferit şi se menţine mai strălucitor ca niciodată.

Şi, dacă nu ai aflat până acum, nu ai de ce să-ţi faci griji: tehnologia SPL (Square Pulsed Light), superioară tehnologiei IPL (Intense pulsed Light), elimină firele de păr nedorite rapid şi fără durere. Efectele sunt vizibile încă de prima sedinţă, când pielea devine mult mai fină şi placută la atingere, iar ritmul de creştere al firelor de păr devine foarte lent.

Este foarte simplu, trebuie doar să intri pe

şi sa achiziţionezi oferta zilei. Acum este momentul să scapi de grija firelor de păr nedorite cu o metodă revoluţionară şi de durată.

PROFITĂ ACUM! OFERTA ESTE LIMITATĂ!

//