Cei mai sexy actori cu barbă

4 februarie, 2016
Cei mai sexy actori cu barbă jpeg

Pentru femei este important ca bărbatul pe care îl alege să aibă un aspect cât mai masculin, înainte de a descoperi şi alte calităţi ale sale. Barba poate da, uneori, un aspect incredibil de bărbătesc şi un aer de om puternic. Iată, aşadar, unii dintre cei mai sexy actori cu barbă.

Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului, George Clooney

Unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood este, cu siguranţă, George Clooney. Plăcut, cu trăsături masculine şi mereu în formă, Clooney arată excepţional şi cu barbă. Iar faptul că îmbătrâneşte îl avantajează, parcă este din ce în ce mai arătos.

Tom Hardy cu barbă la Festivalul de la Cannes din 2012

Tom Hardy se întâmplă să fi avut numeroase roluri importante, iar barba lui a devenit celebră deja. Un lucru este clar, Hardy este extrem de sexy cu barbă, poate chiar mult mai arătos decât fără.

O barbă de admirat la un bărbat elegant

Un alt seducător de la Hollywood cu barbă este, fără cuvinte, Ryan Reynolds. Deşi pare că are faţă de copil cuminte, Reynolds cu barbă îşi arată adevărata bărbăţie.

Jake Hyllenhall vânat de Vogue pentru masculinitatea sa

Cine ar fi crezut că Jake Hyllenhall este atât de chipeş cu barbă? Masculinitatea sa a ieşit la iveală, desigur, când şi-a lăsat barbă. Iar cei de la Vogue au profitat de chipul sexy, masculin şi feroce al actorului.

Charismatic şi talentat, Chris Rudd extrem de chipeş cu barbă

Frumuşel şi mult mai sexy a devenit şi Paul Rudd după ce şi-a lăsat un pic de barbă. Cu siguranţă arată mult mai interesant, căci fără barbă este ca un adolescent.

Cu barbă sură sau fără, Brad Pitt sexy şi elegant

Cum se poate să lipsească de pe lista celor mai sexy actori cu barbă Brad Pitt? Tot ce face el pare să fie cel mai bine, mai frumos sau mai sexy. Barba sa sură îl face săpară un adevărat gentleman chipeş şi elegant.

Actorul din "Thor" venerat de fete, Chris Hemsworth

Superbul actor din Thor, Chris Hemsworth este unul dintre cei mai sexy actori cu barbă şi unul dintre cei mai arătoşi din lume. Revista People l-a catalogat ca Cel mai Sexy Bărbat al anului 2014. Vocea sa puternică, ochii albaştri, fizicul perfect şi barba sa au dat pe spate toate admiratoarele Thor.

Gerard Butler, cu mult mai sexy cu barbă decât fără

Un alt sex simbol cu barbă este fără doar şi poate Gerard Butler, actor scoţian cu o vastă experienţă pe marile ecrane, dar şi la televizor. De altfel, Butler a ademenit o mulţime de femei cunoscute în lumea Hollywood.

Ryan Gosling cu barbă la Cannes în 2011

Ryan Gosling este un alt actor schimbat cu totul când apare cu barbă. Faţa de băiat inocent dispare, în locul ei vine chipul unui bărbat în toată puterea cuvântului. Iar ochelarii îl fac să pară genul de intelectual senzual.

Bradley Cooper foarte sexy şi simpatic cu barbă

Cu sau fără barbă, Bradley Cooper este genul de bărbat care le are pe toate, este chipeş, amuzant, foarte cunoscut şi foarte dulce. Talentul şi aspectul fizic, dar şi charisma îl fac unul din cei mai sexy actori cu barbă.

Johnny Depp, actorul care seduce prin talent şi înfăţişare

Nu putea să lipsească din lista noastră unul dintre cei mai importanţi seducători ai Hollywood-ului, Johnny Depp. Ciudat, frumos, cu iz de artist, Johnny seduce cu sau fără barbă. Este clar unul dintre cei mai sexy în lumea bărbaţilor cu barbă.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Top 7 schimbari care te intineresc dupa 35 de ani jpg
Câine, Pexels (1) jpg
Emme, stânga, fiica lui J Lo și dreapta fiica lui Ben Affleck, Seraphina, Profimedia jpg
George Nicolescu (1) jpg
Rapid și SOS Satele 3 jpg
Penelope Cruz, Profimedia (3) jpg
okmagazine (2) jpg
cum sa ti ingrijesti pielea in sezonul cald jpg
Massif2024 0314 233659 R5AN3006 AN jpg
Bononia (2) jpg
la Oscar, Messi, cainele din Anatomy of a Fall   jpg
Cillian Murphy și soția Yvonne McGuinness, Profimedia  (1) jpg
kitty spencer jpg
West Side Story foto Disney Plus
familie fericire bucatarie jpg
OKMagazine (2) (8) jpg
IMG 7838 PNG