Cei mai sexy actori trecuţi de 40 de ani

7 martie, 2016
Cei mai sexy actori trecuti de 40 de ani jpeg

Dacă cea mai frumoasă perioadă pentru o femeie este până în 30-35 de ani, la bărbaţi e total diferit. După 40 de ani  bărbaţii parcă înfloresc din nou. Asta pentru că maturitatea şi reuşita în viaţă îi fac pe bărbaţi să se simtă mult mai siguri pe ei, dar şi mult mai frumoşi. Iată 7 dintre cei mai sey actori trecuţi de 40 de ani, bărbaţi împliniţi şi de succes, după care orice femeie şi-ar întoarce capul.

Unul dintre cele mai apreciate staruri de la Hollywood, dar şi un bărbat foarte reuşit, frumos şi talentat este şi va rămâne Johnny Depp, care anul acesta pe 9 iunie împlineşte 53 de ani. Probabil cei mai mulţi dintre noi ne întrebăm când a trecut timpul şi cum s-a păstrat actorul la fel de tânăr şi sexy?

Johnny Depp împlineşte anul acesta 53 de ani!!!

Hugh Jackman, australianul care este combinaţia perfectă de masculinitate, senzualitate şi în acelaşi timp un getleman irezistibil şi este trecut de 45 de ani deja. Multe staruri şi l-ar fi dorit pentru bunătatea sa, dar mai ales pentru cât de sexy este. Colega sa de breaslă Halle Berry a afirmat la un moment dat că îi pare rău că este însurat.

Hugh Jackman, australianul care fură inimile

Un model de frumuseţe masculină este, fără doar şi poate, Brad Pitt, care cu cât îmbătrâneşte, cu atât pare mai sexy. Pare de necrezut, dar Pitt are o vârstă destul de înaintată (52) şi cu toate acestea este unul dintre cei mai frumoşi actori, este o desfătare pentru ochiul oricărei femei. Cu sau fără barbă, cu sau fără pleată, Brad rămâne un ideal al multor femei din lume.

Brad Pitt, un model de frumuseţe masculină

Dwayne Johnson este clar unul dintre cei mai charismatici actori, dar şi unul dintre cei mai sexy. La cei 43 de ani ai săi, actorul reuşeşte să surprindă plăcut pe oricine, dar mai ales sexul frumos. Fostul wrestler profesionist a făcut ravagii şi în lumea filmului, iar femeile nu pot decât să savureze momentele apetisante cu acest model de forţă şi masculinitate.

Dwayne Johnson, fostul wrestler care a ajuns actor

Este greu de imaginat cum unul dintre cei mai apeciaţi şi iubiţi actori a ajuns acum la frumoasa vârstă de 47 de ani, tată a trei copii şi om de familie. Will Smith reuşeşte să surprindă plăcut cu aerul tineresc cu care se poate lăuda.

Will Smith la 47 de ani

Matthew McConaughey trebuie să fie pe această listă, la cei 46 de ani ai săi, actorul este printre cei mai sexy. Cu un zâmbet irezistibil şi o atitudine extrem de sexy, actorul încă face ravagii printre femei. Deşi are trei copii şi o soţie frumoasă, Matthew este totuşi luat în vizor de multe staruri.

Matthew McConaughey are 46 de ani

Leonardo DiCaprio împlineşte anul acesta, pe 11 noiembrie, 42 de ani. Cu toate acestea, proaspătul câştigător al premiului Oscar arată ca în tinereţe, sexy şi charismatic. Până în prezent, DiCaprio se poate lăuda cu o carieră în film extrem de bogată, cu colaborări importante. În plus, actorul luptă activ pentru bunăstarea planetei.

Leonardo DiCaprio, sexy şi la fel de tânăr



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg