Cel mai nou trend în frumusețe: "cosmeceuticele" high-end care fac concurență bisturiului

19 februarie, 2024

În lumea vitezei și a bisturiului, oamenii nu mai au răbdare să-și recapete frumusețea și prospețimea tenului prin tratamente de lungă durată, ci preferă să recurgă la proceduri invazive, doar pentru a obține efectele dorite „peste noapte”. 

Cosmeceutice SAV 2750 jpg

În aceste condiții, oamenii de știință au căutat permanent soluții inovative și revoluționare, pentru reducerea ridurilor într-un timp cât mai scurt, iar cosmeceuticele high-end cu dublă validare clinică sunt rezultatul complet neinvaziv, mult așteptat, al întregului proces de cercetare.

Recent intrat în vocabularul frumuseții, cuvântul ”cosmeceutice” se referă la produsele care îmbină atributele pentru frumusețe cu beneficiile pentru sănătatea tenului, în formule unice, care conțin ingrediente active și tehnologii revoluționare high-end.

„În cazul acestui tip de produse inovatoare se pune foarte mare accent pe validarea clinică și chiar pe dubla validare clinică, ce pot testa și confirma eficacitatea acestor produse. Acest nivel de certificare îl asigură pe cumpărător că fiecare produs, care îmbină știința avansată cu cele mai fine ingrediente, nu doar promite rezultate impresionante, dar le și livrează așa cum promite, oferind exact acea soluție eficientă și sofisticată, pentru diminuarea ridurilor și obținerea unui ten tânăr, care radiază de frumusețe”, a explicat specialistul Cosmetrice, Drd. Farmacist Ema Gheorghiță.

Cosmeceutice (3) jpg

Tehnologii de vârf în domeniul frumuseții     

Una dintre cele mai apreciate inovații în domeniul frumuseții este utilizarea peptidelor biomimetice și a acidului hialuronic cu greutate moleculară mică, care penetrează profund pielea, pentru a stimula producția de colagen și elastină, subliniază specialistul. Acest proces, care nu este posibil prin aplicarea cosmeticelor obișnuite, ajută la refacerea structurii pielii de la interior către exterior, diminuând vizibil liniile fine și ridurile.

Cosmeceutice SAV 3183 jpg

Antioxidanții puternici și rolul lor

Antioxidanții, precum vitaminele C și E, joacă un rol esențial în protejarea pielii de daunele pe care I le pot provoca radicalii liberi și poluarea. Prin utilizarea acestor compuși care asigură neutralizarea acestor particule dăunătoare, cosmeceuticele avansate previn îmbătrânirea prematură a pielii și contribuie la menținerea unui ten luminos și sănătos.

În căutarea soluțiilor de top pentru conservarea unui ten fără vârstă și îngrijirea pielii, brandul Cosmetrice a reușit să aducă inovația și luxul în ritualul zilnic de frumusețe, oferind acces la o selecție exclusivistă de produse cu dublă validare clinică și cu un conținut natural de peste 99%, menite să combată semnele îmbătrânirii, să îmbunătățească textura pielii și să revitalizeze tenul.  

Foto: PR



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg