Cele mai ciudate coafuri ale vedetelor

5 decembrie, 2015
Cele mai ciudate coafuri ale vedetelor jpeg

Din dorinţa de a atrage atenţia asupra lor, celebrităţile au abordat de-a lungul timpului tot felul de tunsori ieşite din comun: de la bob, pixie, la părul ras în laterale, codiţe înnodate ori împletite sau dreadlocks. Starurile nu s-au dat înapoi de la nimic. Iată cele mai ciudate coafuri ale vedetelor:

Nicki Minaj este cunoscută pentru stilul nonconformist, atitudinea rebela şi look-ul excentric cu care şi-a încântat fanii pe parcursul carierei ei. Cântăreaţa de origine americană a purtat mult timp părul roz, însă coafura cu care a şocat cel mai mult a fost cea în care şi-a asortat părul cu sutienul animal print. Artista a avut părul vopsit şi în nuanţa verde neon, dovedindu-şi încă o dată excentricitatea.

Din topul cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor nu putea să lipsească Kesha

Şi Katy Perry se află pe lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor. Cântăreaţa a devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi United World Chart. Continuând o carieră de succes, Katy primeşte multe nominalizări, premii şi distincţii ca artist de nivel mondial, devenind unul dintre cei mai bine vânduţi artişti muzicali din istorie. Ea este cunoscută pentru alegerile sale extravagante în materie de ţinute, machiaj şi coafuri. Iar dacă a vrut să şocheze atunci când a ales creasta/bretonul albastru petrol, sigur a reuşit.

Kesha

Un alt star care se află pe lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor este Kesha. Ea se vrea ciudată, sperând că astfel va câştiga cât mai multă popularitate. După ce şi-a lipit ţinte metalice de scalp, Kesha a apărut cu o creastă de cocoş pe covorul roşu, poate-poate stilul ei “nebun” va ieşi din anonimat.

Frizura-umbrelă a lui Lady Gaga în lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor

Şi Beyonce a fost surprinsă de-a lungul timpului cu o coafură ciudată. În trecut, a fost surprinsă plimbându-se prin New York cu o coafură ciudată afro cu noduri.

De asemenea, pe lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor se află şi Christina Aguilera. Când i-au văzut coafura afro, criticii de modă au spus despre Christina Aguilera că arată precum un pudel cu blana explodată.

Miley Cyrus a apărut pe scenă şi în public cu codiţe înnodate, ca nişte coarne de drac. Astfel, şi-a câştigat un loc fruntaş în lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor.

Lady Gaga

Lady Gaga nu avea cum să lipsească din topul cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor. Una dintre frizurile ei ciudate a fost coafura-umbrelă. De dreadurile purtate de Lady Gaga nu mai vorbim, aşa cum nici de cozile ciudate de pe chica Rihannei nu vrem să ne amintim.



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg