Cele mai ciudate coafuri ale vedetelor

5 decembrie, 2015
Cele mai ciudate coafuri ale vedetelor jpeg

Din dorinţa de a atrage atenţia asupra lor, celebrităţile au abordat de-a lungul timpului tot felul de tunsori ieşite din comun: de la bob, pixie, la părul ras în laterale, codiţe înnodate ori împletite sau dreadlocks. Starurile nu s-au dat înapoi de la nimic. Iată cele mai ciudate coafuri ale vedetelor:

Nicki Minaj este cunoscută pentru stilul nonconformist, atitudinea rebela şi look-ul excentric cu care şi-a încântat fanii pe parcursul carierei ei. Cântăreaţa de origine americană a purtat mult timp părul roz, însă coafura cu care a şocat cel mai mult a fost cea în care şi-a asortat părul cu sutienul animal print. Artista a avut părul vopsit şi în nuanţa verde neon, dovedindu-şi încă o dată excentricitatea.

Din topul cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor nu putea să lipsească Kesha

Şi Katy Perry se află pe lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor. Cântăreaţa a devenit cunoscută datorită hitului din 2008 „I Kissed a Girl” care a atins prima poziţie în peste 20 de ţări, inclusiv Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia şi United World Chart. Continuând o carieră de succes, Katy primeşte multe nominalizări, premii şi distincţii ca artist de nivel mondial, devenind unul dintre cei mai bine vânduţi artişti muzicali din istorie. Ea este cunoscută pentru alegerile sale extravagante în materie de ţinute, machiaj şi coafuri. Iar dacă a vrut să şocheze atunci când a ales creasta/bretonul albastru petrol, sigur a reuşit.

Kesha

Un alt star care se află pe lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor este Kesha. Ea se vrea ciudată, sperând că astfel va câştiga cât mai multă popularitate. După ce şi-a lipit ţinte metalice de scalp, Kesha a apărut cu o creastă de cocoş pe covorul roşu, poate-poate stilul ei “nebun” va ieşi din anonimat.

Frizura-umbrelă a lui Lady Gaga în lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor

Şi Beyonce a fost surprinsă de-a lungul timpului cu o coafură ciudată. În trecut, a fost surprinsă plimbându-se prin New York cu o coafură ciudată afro cu noduri.

De asemenea, pe lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor se află şi Christina Aguilera. Când i-au văzut coafura afro, criticii de modă au spus despre Christina Aguilera că arată precum un pudel cu blana explodată.

Miley Cyrus a apărut pe scenă şi în public cu codiţe înnodate, ca nişte coarne de drac. Astfel, şi-a câştigat un loc fruntaş în lista cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor.

Lady Gaga

Lady Gaga nu avea cum să lipsească din topul cu cele mai ciudate coafuri ale vedetelor. Una dintre frizurile ei ciudate a fost coafura-umbrelă. De dreadurile purtate de Lady Gaga nu mai vorbim, aşa cum nici de cozile ciudate de pe chica Rihannei nu vrem să ne amintim.Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (3) jpg
A început sezonul nunților Iată ce modele de rochii se poartă anul acest jpg
Șase provocări și oportunități legate de amprenta de carbon în sectorul energetic jpg
EvoGo jpg
de la promisiuni la ac iuni chiar renun a firmele la ouale de la gaini chinuite3 jpg
POZA png
Radhu vacanta mare jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg