Cele mai frumoase actriţe între vârste

16 septembrie, 2015
cele mai frumoase actrite tinere jpeg

Există numeroase liste făcute de-a lungul vremii cu cele mai frumoase actriţe din toate timpurile, cu actriţe frumoase ale căror cariere au apus demult, însă nu s-a dat prea mare atenţie actriţelor frumoase între vârste.

image

Născută în California la 24 aprilie 1969, Melinda Patrice Clarke este o actriţă americană, cunoscută în special pentru rolul jucat în drama Days of Our Lives, în personajul lui Faith Taylor.  Actriţa, considerată una dintre cele mai frumoase actriţe tinere a colaborat în multe proiecte cunoscute, apărând în Xena: Warrior Princess, în rolul lui Velasca, Firefly, în rolul lui madam Nandi, Charmed, în rolul lui Siren. A mai apărut de 6 ori în serialul televizat CSI şi o dată în Seinfeld.

O altă apariţie frumoasă şi talentată la Hollywood este Kate Winslet, născută pe 5 octombrie 1975 în Reading, Berkshire, Anglia. Actriţa este cea mai tânără persoană care a obţinut 6 nominalizări la Oscar, un premiu Oscar, un premiu Emmy, un premiu Globul de Aur şi un premiu Grammy. Este una dintre puţinele actriţe care a obţinut 3 din cele 4 premii majore americane.

Cele mai frumoase actriţe între vârste – Kate Winslet, destinată pentru actorie

image

Crescută în Berkshire, Winslet a studiat drama de mic copil, intrând în lumea micilor ecrane, mai întâi, în 1991. Debutul său pe marile ecrane a avut loc în 1994 odată cu apariţia sa în Heavenly Creatures. Apoi, încet a câştigat teren cu faimoasele apariţii din Sense and Sensibillity, 1995 şi în drama romantică Titanic, 1997. Interpretările extraordinare din filme ca Iris, 2001, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, 2004, Finding Neverland, 2004, Little Children, 2006 şi Revolutionary Road, 2006 i-au adus şi mai mare faimă şi apreciere în rândul celor mai cunoscuţi actori de la Hollywood.

Cele mai frumoase actriţe între vârste – o apariţie deosebită, Liv Tyler

image

Actriţa şi modelul american Liv Tyler este una dintre cele mai frumoase apariţii de la Hollywood. Pentru a deveni una dintre actriţele cunoscute, Tyler a muncit fără încetare, mai ales că în paralel a dezvoltat şi o carieră în lumea modei. De mai bine de 10 ani este imaginea Givenchy. Tânăra actriţă s-a făcut remarcată în special după apariţia din trilogia Lord of the Rings, dar şi rolurile din Stealing Beauty, That Thing You Do! sau The Strangers au făcut-o demnă de a fi remarcată printre actori.

image

Michelle Lynn Monaghan, născută pe 23 martie 1976 în America, s-a făcut remarcată prin apariţiile în Kiss Kiss, Mission: Impossible III, Bang Bang, Made of Honor şi Gone baby Gone. Provine dintr-o familie numeroasă, are doi fraţi, iar familia sa a adoptat de-a lungul timpului mai mulţi copii. A studiat cu plăcere teatrul, jucând în multe piese. În timp ce studia jurnalism la Universitatea din Chicago şi-a început şi cariera actoricească. Unele dintre cele mai faimoase roluri ale sale sunt cele din Perfume, în rolul Henrittei şi cel din Unfaithful.

Cele mai frumoase actriţe între vârste – Zeta Jones, unul dintre sex simbolurile hollywoodiene

image

Foarte sexy şi extrem de talentată, Catherine Zeta Jones s-a născut pe 25 septembrie 1969 în Ţara Galilor. Destinul actriţei nu a vrut ca aceasta să cânte, deşi şi-a dorit cel mai mult acest lucru. Contactând o infecţie virală care i-a afectat vocea, aceasta nu a mai putut să urmeze acelaşi drum. Încă de la vârsta de 12 ani a avut acest look atrăgător şi foarte apetisant, recunoscând că toţi îi spuneau că rolul de vampă sexy i se potriveşte cel mai bine. A devenit cu uşurinţă cunoscută la nivel mondial, datorită filmelor în care a apărut, dar mai ales datorită căsniciei cu bine cunoscutul actor Michael Douglas.



Recente pe Ok! Magazine

Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg