Cele mai frumoase coafuri de vedetă: copiază-le look-ul hollywoodian!

22 ianuarie, 2015
salma hayek 461369254 0 jpeg

Anul acesta, vedetele au ales coafuri lejere pentru apariţia pe celebrul covor roşu. Naomi Watts: Acest bob mediu a ajutat-o să pună foarte bine în valoare corsetul şi colierul casei Bvlgari, buclele lejere fiind o alegere în trend.

Anul acesta, vedetele au ales coafuri lejere pentru apariţia pe celebrul covor roşu.

Naomi Watts

Acest bob mediu a ajutat-o să pună foarte bine în valoare corsetul şi colierul casei Bvlgari, buclele lejere fiind o alegere în trend.

image

Salma Hayek

Deşi blamată pentru alegerea acelei flori drept accesoriu, look-ul său exotic, cu bucle ample, nu a fost unul nepotrivit. Cerceii în formă de pană au fost, totuşi, prea mult.

image

Jessica Chastain

Culoarea o avantajează, iar părul a fost perfect ondulat şi coafat într-o parte. Accesorizarea cu cerceii tip candelabru a fost de efect.

image

Katie Holmes

A avut o apariţie specială, cu o coafură aparent banală, dar foarte inspirată în combinaţie cu acel corset.

image

Reese Witherspoon

Mai simplu şi mai elegant nu se putea. Nuanţa perfectă pentru ea şi stilul lejer au pus-o foarte bine în valoare şi i-au dat un aer adolescentin.

image

Jennifer Lopez

Coafura cu volum este preferata ei, iar de această dată a ales stylingul tapat, în stilul anilor ’60. Machiajul şi cerceii au pus foarte bine în evidenţă acest look.

image

Heidi Klum

Buclele lejere par a fi must–wear la Globurile de Aur. Iar Heidi a ales să le poarte din nou pentru a-i garanta o apariţie impecabilă.

foto: guliver/getty images