Cele mai frumoase manechine din România

12 februarie, 2016
Cele mai frumoase manechine din România jpeg

Despre femeile din România s-a tot vorbit ca fiind unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Frumuseţea este, deci, o comoară a ţării noastre şi ar trebui să ne mândrim cu cele mai frumoase manechine din România.

Diana Moldovan şi Irina Lăzăreanu,douădintre manechinele faimoase din România

Cele mai frumoase manechine din România – frumoasele românce cunoscute în întreaga lume

Mădălina Ghenea, fosta iubită alui DICaprio şi Gerard Butler

Mădălina Ghenea este născută pe 8 august 1987 în Slatina, judeţul Olt. După ce a participat la emisiunea Tip Top Minitop, aceasta s-a lansat într-o carieră în domeniul modei şi cinematografiei de timpuriu.  Mădălina este cunoscută la nivel internaţional, a fost iubita lui Leo DiCaprio şi a lui Gerard Butler, trăieşte în străinătate şi este imaginea companiei de telefoane italiene, Tre-Italia.

Elena Băguci trăieşte la New York

Elena Băguci s-a născut într-o comună din judeţul Călăraşi, într-o familie modestă, dar la 14 ani a cucerit lumea cu frumuseţea şi talentul său. Elena a defilat pentru cele mai cunoscute case de modă, precum Versace, Gucci, Chanel, Jean Paul Gautier sau Lacroix. A apărut în pictoriale ca Vogue sau Grazia. Trăieşte din 2005 la New York.

Cele mai frumoase manechine din România – Diana Moldovan a fost imaginea cosmeticelor YSL

Diana Moldovan, imaginea unor case de modă recunoscute

Diana Moldovan este un alt fotomodel foarte cunoscut în lumea întreagă. A prezentat pentru Dolce&Gabbana, Dior, Marc by Marc Jacobs, Guy Laroche, Kenzo şi altele. A apărut în editoriale pentru Numero, Vogue Brazilia, Spania, Paris, Elle, Germania. Născută pe 13 martie 1987, Diana şi-a început cariera în modă în 2006, ca în 2010 să ajungă imaginea liniei de cosmetice Yves Saint Laurent şi imaginea liniei vestimentare Victoria Secret.

Diana Dondoe s-a lansat în lumea modei în 2002 prin Giani Portamn şi a prezentat pentru Prada, Miu Miu şi Balenciaga pentru început. Apoi, a apărut în calendarul Pireli şi în pictoriale din Vogue,W, i-D. Născută la Craiova pe 22 decembrie 1982, fotomodelul a fost de-a lungul carierei sale imaginea celor mai mari case de modă din lume: Prada, Jean Paul Gautier, Moschino, Oscar de la Renta şi La Perla.

Cele mai frumoase manechine din România – case de modă recunoscute angajează fotomodele românce

Catrinel Menghina pozează pentru bijuteriile semnate David Yurman

Catrinel Menghina a câştigat Modelul anului 2002 în România, ca mai apoi să ajungă în pictoriale din FHM, Maxim, Sports Illustrated, Cosmopolitan. A urmat apoi o carieră plină de succes, a prezentat pentru multe case de modă, a fost imaginea Emporio Armani Underwear în toată lumea. Catrinel a mai colaborat şi cu Bruno Manetti, Calzedonia, Lise Charmel. S-a născut la 1 octombrie 1985 şi în prezent locuieşte la Milano.

Andreea Diaconu

Andreea Diaconu a intrat în lumea modei la o vârstă fragedă şi a devenit imaginea campaniei publicitare YSL pentru parfumul ASIA. A prezentat apoi pentru marile case de modă, precum Vogue, Teen Vogue sau Harper’s Bazaar.

Irina Lăzăreanu a emigrat în Canada alături de familia ei şi a devenit cunoscută pe întreg mapamondul pentru prezentările de la cele mai mari case de modă: Emilio Pucci, Balenciaga, Chanel, Christian Lacroix, Fendi.



Recente pe Ok! Magazine

5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg