Cele mai frumoase soţii de politicieni

6 iulie, 2015

Frumuseţea este o virtute, iar împreună cu alte virtuţi, precum conducerea mulţimilor spre evoluţie este şi mai valoroasă. Nu degeaba se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie puternică. În cazul lor sunt puternice şi frumoase, iată câteva dintre cele mai frumoase soţii de politicieni.

Considerată cea mai frumoasă soţie de politician, regina Rania a Iordaniei este mai mult decât o regină. Frumuseţea, inteligenţa şi multe alte virtuţi ale reginei au plasat-o pe primul loc în topul celor mai frumoase soţii de conducători.

Cele mai frumoase soţii de politicieni – regina Rania, o prezenţă uimitoare

Look-ul modern, dar şi preocuparea pentru soarta umanităţii o fac pe regina Rania una dintre cele mai filantropice personalităţi din lume, care şi-a putut arăta generozitatea după căsnicia cu prinţul Abdullah în 1993. A sprijinit dezvoltarea posibilităţilor de educaţia a tuturor copiilor din Jordan şi a susţinut eforturile de a împuternici mai mult drepturile femeilor. În 2005 a fost numită a treia cea mai frumoasă femeie din lume de către Harpers şi Queen.

Letizia, regina consoartă a Regelui Spaniei, deşi nu este de viţă nobilă a reuşit să aducă un plus de strălucire şi frumuseţe în familia regală spaniolă. Foarte frumoasă, activă şi modernă, Letizia este printre cele mai frumoase soţii de mari politicieni ai lumii. Îndrăzneşte să apară în cele mai impresionante ţinute, pe care alte soţii de mari domni ai lumii le râvnesc cu desăvârşire.

Cele mai frumoase soţii de politicieni – Angelica Rivera, un destin de excepţie, de la actorie la conducerea unei ţări

O altă primă doamnă de excepţie este şi Angelica Rivera, fosta actriţă devenită una dintre cele mai importante figuri ale Mexicului, este cu siguranţă o apariţie elegantă şi verticală. A început cariera actoricească de devreme, de la vârsta de 17 ani şi a ajuns faimoasă prin rolul principal din telenovela Stăpâna. Angelica Rivera a ocupat locul 7 în topul celor mai stilate femei din 2013 al revistei Vanity Fair. Statutul de primă doamnă i-a adus un aer mai sobru şi mai stilat în vestimentaţie, dar şi în comportament.

Cu siguranţă sfera politică internaţională a devenit mult mai interesantă pentru iubitorii de modă, odată cu apariţia în scenă a unor doamne precum Carla Bruni sau Michelle Obama. Prima doamnă a Siriei, Asma Al Assad‘sa fost descrisă ca fiind una dintre cele mai impresionante frumuseţi naturale din lume. Stilul clasic şi natural se îmbină perfect cu viaţa de om politic pe care o desfăşoară prima doamnă în Siria. Are un rol important, participând la numeroase evenimente politice şi diplomatice. Se spune că ea ia toate deciziile de bază din Siria şi este puternic influenţată de idei liberale. În plus, frumuseţea şi eleganţa sa completează acţiunile caritabile şi implicarea în organizaţiile umanitare.

Cele mai frumoase soţii de politicieni – eleganţa şi frumuseţea a la Kate Middleton

Despre Kate Middleton s-au scris prea multe ca să nu ştim despre eleganţa şi nobleţea de care a dat dovadă de fiecare dată. A absolvit istoria artei şi este deci în domeniul frumosului. În plus, frumoasa prinţesă s-a implicat în organizaţiile de caritate ale prinţului William şi fratelui acestuia.

Prima doamnă a României a intrat în vizorul criticilor, chiar dacă a apărut destul de rar în spaţiul public. Ţinutele curajoase şi elegante ale lui Carmen Johannis, dar şi delicateţea şi frumuseţea ei o fac una dintre cele mai frumoase prezenţe în sfera politicului românesc. Prima doamnă a României este profesoară de engleză la un colegiu în Sibiu, este modestă şi extrem de modernă.Recente pe Ok! Magazine

XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png
FotoJetCorinaC jpg
Shakira Profimedia (3) jpg
Riley Keough și Priscilla Presley, Getty (1) jpg
Andrei și soția3 (1) jpg
crema PNG
credit noua casa jpg
sustenabilitate jpg
colegi la birou jpg
FotoJetGolase jpg
Tom Cruise și Nicole Kidman (1) jpg
Hugh Grant și Andie MacDowell la Oscaruri, Getty (1) jpg