Cele mai frumoase sportive din lume

22 februarie, 2016
Cele mai frumoase sportive din lume jpeg

Sportul este o stare de spirit, iar multe femei îl practică pentru o stare mai bună, pentru a se elibera de stres, pentru a-şi depăşi limitele, pentru a câştiga încredere şi, de ce nu, pentru a arăta mai bine. Frumoase, femei de carieră şi de succes, iată cele mai frumoase sportive din lume.

Cele mai frumoase sportive din lume  - cunoscute şi frumoase, cuceresc lumea cu aspectul atletic

Gina Carano, frumoasă şi atletică

Una dintre cele mai inteligente sportive, de asemenea, Gina Carano

Gina Carano a fost considerată una dintre cele mai importante figuri MMA şi una dintre cele mai de succes şi cu o carieră de invidiat în artele marţiale mixte. De la sport a trecut cu uşurinţă la modeling. Gina nu este numai o sportivă frumoasă, dar este şi incredibil de inteligentă.

Michelle Jenneke, extrem de sexy

Michelle Jenneke a devenit foarte cunoscută după încălzirea super sexy de la World Junior Championship din Barcelona 2012, care a făcut furori pe internet. A câştigat medalia de argint la olimpiadele de juniori la garduri şi a început în paralel şi cariera în modeling.

Skylar Diggins, una dintre cele mai bune jucătoare de baschet din lume

Skylar Diggins

Skylar Diggins este una dintre cele mai bune jucătoare de baschet, care a avut o tranziţie excelentă de la amatoare la profesioniste, câştigând premiul Big East Player în 2012 şi 2013.

Cele mai frumoase sportive din lume – nu ai nevoie de performanţă maximă pentru a deveni model sportiv

A devenit celebră după Olimpiadele de la Beijing din 2008, Leryn Franco

Leryn Franco a făcut ravagii pe internet după olimpiadele de la Beijing din 2008, când a participat la aruncatul cu suliţa. Chiar dacă rezultatele sale nu au fost strălucitoare, Leryn a cucerit cu frumuseţea sa. După olimpiade, Franco a devenit o vedetă în lumea modelingului.

Eugenie Boushard, printre primii 26 ca viitori numărul 1 în tenis

Canadianca Eugenie Bouchard, cunoscută şi ca Genie este una dintre cele mai bune jucătoare de tenis, anul trecut a făcut performanţă incredibilă. Este printre cele 26 de persoane considerate viitoare numărul 1 în tenis. Oricum, Bouchard este deja valoroasă, semnând contracte incredibile cu Nike.

Cele mai frumoase sportive din lume  - frumuseţea este în sport

Anastasia Ashely, surful, dragostea ei

La doar 16 ani Anastasia Ashely câştiga prima sa competiţie naţională de surf, urmată de mai multe competiţii americane de surf. În acelaşi timp, sportiva a devenit model, pozând pentru mai multe reviste. Sportiva şi-a deschis şi propria linie de bijuterii si haine, semnate „Gypsy Jet Set”.

Clair Bidez pozează pentru Swim Illustrated

Clair Bidez a luat parte la Olimpiadele de Iarnă USA în 2014 la snowboard. S-a dovedit a fi extrem de competitivă, dar şi talentată. Chiar înainte de olimpiadă a pozat pentru Swim Illustrated.

Keiira Korpi în 2011

Franţuzoaica Kiira Korpi se potriveşte de minune acestui sport graţios, patinajul artistic. Frumuseţea merge mână în mâna cu graţia, stilul şi atleticul, iar Kiira este cunoscută ca profesionistă de câţiva ani, dar şi una dintre cele mai frumoase femei din sport.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg