Cele mai frumoase tunsori de la Hollywood

7 august, 2010

Nu ne inspirăm doar din stilul vestimentar şi atitudinea dezinhibată şi pozitivă a celebrităţilor, ci copiem până şi coafura acelor staruri care afişează un look pe placul nostru. Se spune că şapte femei din zece se duc la coafor cu poza unei celebrităţi şi-i cer stilistului să le tundă întocmai ca pe vedetă. Într-atât de mult este apreciată imaginea desăvârşită a divelor din Cetatea Filmului.

Katie Holmes

Bobul pe care l-a avut până de curând soţia lui Tom Cruise a fost copiat de multe mămici ocupate, care l-au preferat datorită îngrijirii minime pe care o necesită. Această tunsoare în scări este dorită în continuare de clientele saloanelor de coafură pentru că este chic, mereu la modă şi se potriveşte tuturor formelor faciale şi oricărei texturi de păr.

Atât femeile, cât şi bărbaţii spun la unison că tunsoarea actriţei din „Training Day” este supersexy. Şuviţele uşor cârlionţate dau dinamism coafurii, pe când accentele caramel adăugate nuanţei maronii a părului ei creează volum tunsorii. Nu este de mirare că acest look este imitat de cât mai mulţi hair stilişti, la cererea clientelor lor!

Când cele mai multe vedete preferă o lungime medie a pletelor şi o nuanţă nici stridentă, nici fadă, cântăreaţa a avut îndrăzneala de a etala un soi de bob, foarte scurt şi de-o culoare intensă. Rihanna s-a vopsit negru, dar a încercat şi varianta roşie a tunsorii. Bretonul franjurat, în combinaţie cu părul foarte scurt din lateral şi de la ceafă, a făcut furori imediat ce a fost etalat de artistă.

Coafura actriţei este foarte comună, deoarece părul este destul de scurt pentru a nu deranja şi îndeajuns de lung pentru a fi aranjat în fel şi chip. Biel alege câteodată să-şi facă breton într-o parte, pentru un look misterios, iar altă dată preferă cărarea pe mijloc.

Coafura uşor rebelă a lui Cameron şi nuanţa deschisă a părului o fac pe actriţa de 37 de ani să arate mai tânără decât este. Această tunsoare este alegerea perfectă a celor care au părul subţire, iar scurtarea pletelor în scări le conferă volum.

Femeile care preferă părul lung şi-au îndreptat privirile către stilul abordat de fosta Hannah Montana. Actriţa s-a tuns în trepte, păstrând lungimea destul de mare a părului. Şi tocmai această scurtare a pletelor în jurul feţei este de admirat, deoarece încadrează frumos chipul şi nu-l ascunde.Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg