Cele mai frumoase vedete brunete

30 septembrie, 2015
Cele mai frumoase vedete brunete jpeg

Hollywoodul este plin de vedete de o frumuseţe rară, cu siguranţă. Dar brunetele s-au făcut remarcate în toate timpurile pentru trăsăturile lor puternice, elegante şi foarte atractive. Iată care sunt cele mai frumoase vedete brunete astăzi în lumea celor faimoşi.

image

Una dintre celebrele frumuseţi hollywoodiene de azi este Megan Fox, născută la Rockwood, Tennessee, care fură privirile tuturor oriunde se află, cu faţa şi trupul ei superbe. Actriţa şi fotomodelul de origine americană în vârstă de 29 de ani a debutat cu roluri mici la show-uri TV, iar ca fotomodel a debutat din 1999, când a participat la un concurs de frumuseţe. Este cunoscută pentru sinceritatea sa şi pentru faptul că nu îi place să fie subiect de bârfă.

Cele mai frumoase vedete brunete – ochi de pisică albaştri şi privire atrăgătoare, Olivia Wilde

image

Olivia Wilde, frumoasa brunetă, născută la 10 martie 1984, pe numele adevărat Olivia Jane Cockburn, este actriţă, scenaristă, fotomodel american şi regizoare. A devenit cunoscută, în special, pentru rolurile din serialele The Black Donnellys, House şi The O.C., dar şi din filmele In Time, Her, Cowboys & Aliens. Este celebră pentru ochii ei de pisică albaştri şi pentru trăsăturile foarte proaspete pentru cei 31 de ani si săi.

image

O altă brunetă foarte apreciată pentru frumuseţea şi talentul său este Camilla Belle. Născută la 2 octombrie 1986, este o actriţă americană, cunoscută pentru munca sa din The Ballad of Jack and Rose,The Quiet, Push şi Breakaway. A devenit celebră pentru aerul său brazilian şi a debutat de mic copil ca model, apoi a avut roluri în TV până să se lanseze pe marile ecrane.

Cele mai frumoase vedete brunete – frumoasă, cântă şi joacă în roluri cunoscute, bruneta Victoria Justice

image

O altă vedetă brunetă cunoscută nu numai pentru frumuseţea ei, dar şi pentru talentul de care a dat dovadă este Victoria Dawn Justice. Cântăreaţă, compozitoare şi actriţă de origine americană a debutat în viaţa actoricească de la vârsta de 10 ani, dar a apărut în mai multe seriale şi filme, printre care Unknown, The Garden, The Penguins of  Madagascar. Victoria este implicată foarte activ şi în cariera sa muzicală, lucrează la propriul album şi a interpretat mai multe melodii de pe coloana sonoră a filmului Spectacular! şi a serialului Victorious, ambele produse de Nikelodeon.

image

Actriţa bine cunoscută din seria de filme Twilight, Ashley Michelle Greene,  este născută la 21 februarie 1987 şi este considerată una dintre cele mai frumoase vedete brunete de astăzi. Iniţial şi-a dorit să fie fotomodel, însă înălţimea de doar 1,65 cm nu i-au permis acest lucru, iar în timp s-a îndrăgostit de actorie. Cea mai mare realizare pe marile ecrane de până acum a fost interpretarea rolului lui Alice Cullen în seria Twilight.

Cele mai frumoase vedete brunete – Mila Kunis, o brunetă superbă cu trăsături balcanice

O altă brunetă talentată şi frumoasă este Kate Beckinsale, cunoscută mai ales pentru rolurile din seria de filme Underworld, dar şi din filmul Van Helsing. Actriţa de origine britanică de 42 de ani s-a remarcat cu trupul său perfect şi privirea profundă.

image

Natalie Portman, câştigătoarea Oscarului pentru rolul din The Black Swan, a început să fie mai cunoscută după rolul orfanei din The Professional, devenind faimoasă pentru rolul lui Queen Amidala din seria de filme Star Wars. Pe lângă talentul cu care a fost înzestrată şi pe care l-a cultivat, actriţa este una dintre cele mai frumoase vedete brunete.

image

O altă frumuseţe rară, cu trăsături foarte diferite moştenite din familia sa de origine ucraineană este Mila Kunis. De la vârsta de 7 ani s-a mutat cu familia în SUA, şi încă de la o vârstă fragedă a început să apară în reclame. În vârstă de 31 de ani, Kunis a devenit celebră pentru rolul său din show-ul TV That 70’s Show.



Recente pe Ok! Magazine

Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg