Cele mai frumoase vedete cu părul scurt

1 octombrie, 2015
Glamour Hosts "The Power Of An Educated Girl" With First Lady Michelle Obama jpeg

E drept că o femeie se gândeşte de 100 de ori înainte de a-şi tăia atât de radical părul, însă sunt unele vedete care ne demonstrează că-ţi poţi păstra feminitatea şi abordând o tunsoare scurtă. Foooarte scurtă. Să le vedem pe starurile care au ales să-şi tundă scurt părul, anul acesta…

image

Cele mai frumoase vedete cu părul scurt: Charlize Theron

O ştim pe frumuseţea sud-africană ca pe o adeptă a părului scurt, aşa că nu ne-a mirat că, luna aceasta, fosta iubită a lui Sean Penn a revenit la tunsoarea ei preferată. Tunsoarea pixie i se potriveşte ca o mănuşă.

image

Scarlett Johansson

Tunsoarea pixie cu bretonul mai lung într-o parte, lăsând la iveală rădăcinile brunete, o prinde pe actriţa care a devenit şi mamă, nu de mult. Scarlett are structura facială care se potriveşte unei astfel de tunsori, dar trebuie să recunoaştem c-o preferăm cu părul mai lung.

image

Tyra Banks

Tunsă scurt, vedeta de televiziune, fost manechin, parcă a întinerit. Ne place şi geometria tunsorii, care seamănă cu celebrul bros, ce făcea furori în anii 90. Tyra a avut curaj când şi-a tăiat părul, anul acesta, şi-a câştigat.

image

Lupita Nyong'o

Este una dintre puţinele vedete de culoare care nu-şi îndreaptă părul, purtându-l de cele mai multe ori în varianta lui… afro, chiar şi pe covorul roşu. Când ai un chip atât de frumos şi de proaspăt precum al actriţei câştigătoare a unei statuete Oscar, nu ai nevoie să-l încadrezi cu bucle bogate.

image

Miley Cyrus

Nu prea mai ştim care este situaţia părului vedetei, căci de cele mai multe ori îşi împodobeşte capul cu tot felul de meşe, căciuli, şepci etc. Însă da, o ştim cu părul scurt şi bănuim că nu l-a lăsat să crească prea mult, căci Miley preferă tunsorile scurte. Îi stă şi bine, căci are o faţă frumoasă. Atunci când nu-şi bate joc de ea.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png