Cele mai inteligente manechine

4 septembrie, 2015
cele mai inteligente manechine jpeg
image

Meseria de manechin nu este cea mai simplă din lume, deşi mulţi ar spune că trebuie doar să te menţii frumos şi cât mai tânăr. Însă, prea puţini se gândesc că cele mai multe manechine ajung în domeniu foarte devreme, astfel că nu au timp să îşi termine studiile, unele nici măcar liceul.

Aşa se face că s-a împământenit o credinţă conform căreia manechinele sunt doar feţe frumoase şi atât. Însă, lista cu manechine deştepte este una lungă, iată-le pe cele mai inteligente dintre ele.

Joan Smalls i-a surprins pe reporteri când le-a zis, înainte de a deveni model de bază Victoria Secret în 2013, că dacă nu defila pe catwalk, cu siguranţă ar fi fost psiholog. Ceea ce nu este tocmai o glumă, căci aceasta a obţinut o diplomă în domeniu în cadrul Universităţii InterAmerican din Puerto Rico. Cu toate acestea, modelul a preferat să facă o carieră strălucită de manechin, şi chiar a reuşit. Conform listelor Forbes se află pe locul 8 printre cele mai bine plătite modele din lume.

image

Cele mai inteligente manechine - frumoasă, talentată şi deşteaptă, Cindy Crawford în topul manechinelor inteligente

Un alt super model şi la propriul şi la figurat este Cindy Crawford, care înainte de a câştiga concursul Elle Model Management’s Look of the Year, voia să se facă inginer chimist. Şi asta s-ar fi întâmplat, căci după terminarea liceului a obţinut o bursă la Universitatea Northwestern şi a reuşit să meargă la un singur semestru. Cu siguranţă este foarte inteligentă, căci alegerea pe care a făcut-o s-a dovedit a fi una extrem de bună. În 1995 era în topul celor mai bine plătite manechine din lume. Acum este una dintre cele mai cunoscute modele, actriţe şi femei de afaceri.

Super eleganta Iman, născută în Somalia, a studiat 5 limbi străine în Nairobi şi ştiinţe politice la Universitatea din Nairobi. Pentru a se putea întreţine, şi-aluat un job de translator, unde a fost descoperită de un fotograf. Astfel, frumoasa Iman a reuşit să deschidă uşi pentru femeile de culoare din domeniul modelingului.

Christy Turlington, care a rupt normele în anii 1990, înainte de a fi un super model a obţinut licenţa în Religie Comparată şi Filozofie de la Universitatea din New York. Crezând că se va relua studiile, a renunţat pentru modeling. Acum, s-a înscris la un master în Columbia în Sănătate Publică.

Gemma Ward, modelul de origine australiană, şi-a început cariera de manechin încă de la vârsta de 14 ani. Astfel, a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue, ediţie americană. Acum câţiva ani s-a desprins de cariera de manechin pentru a studia la Universitatea Yale.

Cele mai inteligente manechine - susţinătoare a educaţiei, cu diplomă la Harvard şi cu o serie televizată foarte urmărită, Tyra Banks rupe recordul

Tyra Banks, care a fost fenomenul anilor 1980 în ceea ce priveşte viaţa de manechin, este una dintre cele mai inteligente şi influente persoane. Este un excelent susţinător al educaţiei şi muncii, are o carieră excepţională de modeling în spate, a condus o serie televizată de succes şi are o diplomă în afaceri de la Harvard. Trebuie să fie pe lista celor mai inteligente manechine.

image

Lily Cole este cunoscută nu doar pentru pistruii ei, dar şi pentru inteligenţa sa. A studiat ştiinţe sociale şi politice la Universitatea din Cambridge, Marea Britanie. În 2008 a aprofundat Istoria Artelor şi a absolvit cu note foarte mari, fiind printre primii.



Recente pe Ok! Magazine

Carnova jpg
okmagazine ro jpeg
Avocat Mai 3 jpg
Kate Middleton, Eurovision, Profimedia (2) jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Margareta jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Simone Ashley, GettyImages (3) jpg
Elizabeth și Damian Hurley la premiera Strictly Confidential, GettyImages (1) jpg
FotoJet Umar Kamani jpg
Cher, Alexander Edwards 2 jpeg
FotoJet Harry și dublura de la Met Gala jpg
Demi Moore la Met Gala 2024, GettyImages (7) jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Prodimedia (1) jpg
Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg