Cele mai penibile retuşări în Photoshop ale vedetelor

23 martie, 2016
zendaya jpeg

Pentru că de ce să promovezi imaginea reală a unei personalităţi când poţi să-ţi foloseşti imaginaţia – în mod prost, de obicei – ca să creezi una imposibil de atins? Sunt destule vedete care au fost victimele retuşării în exces sau prost gândite, chiar pe copertele revistelor ori în reclamele care bombardează zilnic trecătorii unei metropole. Astăzi, comentăm cele mai penibile retuşări în Photoshop din ultima vreme.

Gigi Hadid şi aluniţele. Şi piciorul fantomă

Recent, fanii acestei senzaţii a modelingului s-au sesizat că apare retuşată în unele publicaţii sau reclame. Nu în toate, căci există mai multe puncte de vedere asupra aluniţelor. Unii le consideră hot, alţii not. Cei de la Vogue China au decis spre not, afişând o piele imaculată, lipsită de orice aluniţă în zona abdomenului. “Wow, ţi-au şters toate semnele frumuseţii de pe stomac”, a spus chiar unul dintre fanii modelului de 20 de ani.

Gigi Hadid în 2 publicaţii diferite

Şi anul trecut, o reclamă Guess ar fi retuşat-o foarte crunt în sensul că părţi din corpul ei apar unde nu au sens. Cum e laba de picior stângă de sub cea dreaptă, nu înţelegem cu le-a scăpat ceva atât de evident.

Gigi Hadid s-a trezit cu un picior secţionat şi editat.

Kim Kardashian se slăbeşte singură

Să ne slăbească şi pe noi cu ideea de corp clepsidră, pentru că iată dovada retuşării – atât a capului (care oricum părea dubios în pictorialul respectiv), sânilor, braţelor, taliei (aproape înjumătăţite), fundului. Ne oprim.

Kim Kardashian înainte şi după retuşare

Avril Lavigne şi braţul subţiat

Era prin 2010 când rockeriţa poza ca o bad girl pe copertele revistelor. Pentru numărul de noiembrie al publicaţiei dedicate bărbaţilor, şi-a cam pierdut o parte din braţul drept. Mai sus de cot, ca să fim precişi, unde pur şi simplu pielea a dispărut. Asta pentru că echipa s-a gândit să taie în carne virtuală braţul cântăreţei, că poate dă bine. Din păcate, efectul de wow n-a apărut din motivele potrivite. Braţul lui Avril a căpătat proporţii nerealiste.

Braţul lui Avril a fost şi el alterat

Kate Winslet şi picioarele noi

Actriţa din “Steve Jobs” n-a fost vreodată acea femeie slabă şi tonifiată. Genetic, nu. Şi nici n-ar fi dorit să fie. În schimb, publicaţia care a realizat pictorialul cu ea a decis să o subţieze pe modelul clasic – cât mai slabă. Chiar Kate mărturisea, în 2003, că a primit o fotografie pe loc din ziua shootingului. “Vă pot confirma că mi-au redus dimensiunile picioarelor cu o treime. Arătam foarte bine şi aşa cum eram eu”.

Kate Winslet în 2003. Când nici nu trebuia retuşată

 Zendaya cu coapsele la jumătate

Nici tânăra Zendaya, care oricum arată foarte bine, n-a scăpat de retuşarea în Photoshop. În octombrie, i-a certat online pe cei de la Modeliste Magazine că i-au subţiat imaginea, deşi ea e oricum destul de slabă şi fit. “Am fost şocată când am văzut că şoldurile mele de 19 ani şi bustul au fost foarte retuşate. Sunt lucrurile care fac femeile să fie obsedate de corpul lor, să-şi seteze idealuri nerealiste despre frumuseţea lor”, a scris ea, postând şi o imagine cu înainte şi după retuşarea urâtă a publicaţiei.

Zendaya e mai frumoasă în realitate

 The funny one: Jeb Bush

Nu îl cunoaştem, dar americanii da. Şi mai ales Donald Trump, care a şi făcut mişto de acest om de afaceri şi fost guvernator al Floridei până în 2007. Un mare moment penibil dăinuie în istoria publicităţii cu acest poster de susţinere, pe când voia să candideze la preşedinţie. A avut parte de atenţie, dar nu pentru campanie, ci pentru misterioasa mânuţă stângă care pare a fi… neagră. “Jeb Bush are o poză retuşată pentru o reclamă, care i-a oferit o mână neagră şi un look foarte diferit. Jeb pur şi simplu nu ştie cum s-o dea bine!”, comenta Trump anul trecut.

Jeb apare cu o mână bronzată



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Chef Papanasi jpg
mercedes jpg
Qrevo MaxV JPG
Steve Aoki jpg
okmagazine ro png
Transilvanian Ninja JPG
casa de vanzare 2245365837 jpg
chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg