Cele mai tinere bunici celebre

6 aprilie, 2016
cele mai tinere bunici celebre jpeg

A deveni bunică, mai ales atunci când eşti celebru, poate fi o bucurie enormă. Şi cu cât eşti mai tânără, cu atât ai mai mult timp să te bucuri de cei mici. Bunicile celebre, care vor rămâne în ochii fanilor tinere şi frumoase mereu, sunt extrem de fericite că au ajuns la perioada în care au grijă din nou de bebeluşi. Iată câteva dintre cele mai tinere bunici celebre.

Priscilla Presley în 2003

Marie Osmond, care a ajuns la frumoasa vârstă de 56 de ani, a fost dintotdeauna în faţa publicului şi a încântat pe oricine a ascultat-o. În 2013, vedeta a fost mai mult decât fericită să anunţe că fiul său şi nora sa aşteaptă un copil. Poate că talentul pentru cântat şi dansat se va transmite nepoţeilor.

Cele mai tinere bunici celebre - Naomi Judd, starul country devenită bunică la 48 de ani

Cântăreaţa de country, Naomi Judd, a devenit bunică când avea 48 de ani. Acum, vedeta are 69 de ani şi a declarat că a fi bunică este un lucru excepţional. De asemenea, vedeta a spus că avându-l pe Elijah ca nepot a fost cea mai mare realizare a ei, la fel ca atunci când a câştigat cel de-al şaptelea premiu Grammy.

Prescilla Presley a devenit bunică la 44 de ani. Acum, în vârstă de 67 de ani, vedeta a declarat că a deveni bunică pentru copiii fiicei sale, Lisa Marie Presley, a fost un vis devenit realitate. De altfel, actriţa a mai spus că ar fi preferat ca cei mici să îi spună "Nona", în italiană înseamnă bunică, deoarece termenul de "Grandmother" nu are nicio conotaţie pentru ea.

Cele mai tinere bunici celebre - Sally Field, fericită că este bunică

Sally Field a devenit bunică la vârsta de 56 de ani. Rolul din Lincoln, alături de Daniel Day-Lewis,  a făcut-o să se dedice cu totul. Actriţa este extrem de fericită că are cu cine să împărtăşească bucuriile vieţii.

Kris Jenner, bunică pentru mai mulţi nepoţi

Kris Jenner a devenit bunică când avea 50 de ani. Primul nepot a fost Mason, fiul fiicei sale, Kourtney. Kourtney a avut apoi încă un fiu şi o fiică. Kris este, de asemenea, bunica fiului fiicei sale, Kim Kardashian. Vedeta este una dintre cele mai tinere şi frumoase bunici de la Hollywood. Kris a afirmat de mai multe ori că este foarte fericită că este bunică şi cp îşi iubeşte foarte mult toţi nepoţii.

Whoopi Goldberg, bunică de când avea un pic trecut de 30 de ani

Actriţa şi comedianta, Whoopi Goldberg, a născut-o pe fiica ei, Alex, când avea 20 de ani. Fiica ei a devenit mamă la frageda vârstă de 14 ani şi Whoopi se afla la mijlocul anilor 30. Foarte tânără pentru o bunică, de aceea, Whoopi nu lasă niciun nepot să o strige cu apelativul de bunică, ci se mulţumeşte cu un simplu "Whoop".